Wayne Rooney a fost iertat de soția lui după ce a fost văzut petrecând în oraș alături de o barmaniță

0 116


Coleen Rooney și-a iertat soțul după ce acesta a avut o noapte de pomină în barurile din Florida alături de o barmaniță pe nume Vicki Rosiek. La câteva ore după ce a apărut în presă ce a făcut Wayne Rooney, o sursă a spus că mariajul lor „atârnă de un fir de ață”.
După ce The Sun a notat că în urma dezvăluirilor făcute de tabloid, soția fotbalistului îl amenință pe acesta că pleacă acasă, în Marea Britanie, Daily Mail scrie că Wayne a fost iertat de Coleen.
Wayne Rooney ar fi convins-o pe Coleen că „nu a făcut nimic rău”. După scandal, prezentatoarea a fost fotografiată, pe străzile din Washington, purtând verigheta pe deget.
„Nu a intrat în niciun bucluc cu Coleen. Sunt absolut bine”, a declarat o sursă pentru MailOnline. „I-a explicat tot despre noaptea cu ea (cu barmanița) și i-a spus că doar a băut cu niște prieteni și că a avut de-a face foarte puțin cu acea femeie. Barmanița l-a dus pe Wayne la un alt bar și au vorbit, dar asta a fost tot. Ea a plecat din bar cât el era încă acolo”, a spus sursa.
Zvonurile că mariajul lui Wayne este în pericol este negat de prietenii cuplului. Cu toate acestea, cuplul a mai avut probleme și în trecut, după ce s-a zvonit că Rooney a apelat la serviciul unor prostituate. De asemenea, fotbalistul a fost arestat pentru că a condus băut. Ultima oară, Wayne a fost arestat în luna decembrie, pe Aeroportul Dulles din Washington, după ce a consumat alcool în public.
FOTO HEPTA

BAFTA 2019. „The Favourite” și „Roma”, marile câștigătoare. Care e filmul cu 7 nominalizări și niciun trofeu

Post-ul Wayne Rooney a fost iertat de soția lui după ce a fost văzut petrecând în oraș alături de o barmaniță apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata