Wizz Air actualizează aplicaţia sa de mobil cu noua funcţie pentru alerte de preţ

Foto: capital.ro
0 158

În prezent, operatorul aerian Wizz Air anunţă implementarea unei noi funcţii pentru mobil destinate pasagerilor, prin care se pot transmite alerte de preţ pentru zborurile de interes, se arată într-un comunicat al companiei, transmis miercuri, AGERPRES.

Astfel că prin intermediul noii aplicaţii, utilizatorii înregistraţi pot stabili alerte de preţ pentru până la cinci zboruri pe care doresc să rezerve bilete.

În plus, clienţii vor fi notificaţi în mod automat cu privire la creşterea sau scăderea preţurilor biletelor şi, în acest mod, pot rezerva rapid dacă tarifele încep brusc să urce sau să profite de scăderile de preţ de la tarifele de bază deja foarte mici ale Wizz Air.

Pentru a configura o alertă de preţ este nevoie ca aplicaţia mobilă Wizz Air să fie descărcată şi, ulterior, prin conectarea la aceasta se poate căuta zborul dorit şi activa funcţia „alertele de preţ”.

Alertele sunt trimise o dată pe zi printr-o notificare push şi se vor şterge automat odată cu plecarea zborului urmărit.

Aplicaţia mobilă Wizz Air este disponibilă gratuit pentru utilizatorii de Android şi iOS.

În prezent, Wizz Air operează o flotă de 136 de aeronave Airbus A320 şi A321, iar în 2020 a fost desemnată „Compania aeriană a anului” de către Air Transport Awards.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata