Wizz Air anunță lansarea unor noi rute din București și Timișoara

0 210

Wizz Air anunță introducerea zborurilor directe, începând din decembrie, pe ruta București – Edinburgh și patru rute noi din Timișoara.

Zborurile către capitala Scoției vor fi operate de două ori pe săptămână, marți și sâmbătă. Biletele sunt deja disponibile începând de la 129 RON.

„Edinburgh este cea mai nouă destinație din rețeaua extinsă WIZZ. Orașul oferă oportunități de vacanță minunate pentru familii, precum și o opțiune foarte bună de city break pentru cei care doresc să aibă o scurtă escapadă pentru a schimba peisajul. Cu aproape 500.000 de locuitori, Edinburgh este al doilea oraș ca mărime din Scoția după Glasgow, și în doar o oră distanță cu trenul sau cu mașina le puteți combina pe amândouă într-o singură vacanță. Edinburgh are foarte multe de oferit, cu nu mai puțin de 12 festivaluri majore în fiecare an, dintre care majoritatea au loc în august. Vizitatorii pot admira un patrimoniu istoric incredibil de bogat, cum ar fi Castelul Edinburgh sau Catedrala St. Gilles. Pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bucure de peisaje impresionante, Edinburgh poate fi admirat de pe Arthur’s seat sau de la Calton Hill”, anunță compania.

De asemenea, Wizz Air anunță și lansarea a patru noi rute din Timișoara, inaugurate la începutul lunii august 2019 către Billund, Nürnberg, Karlsruhe / Baden-Baden, precum și Doncaster.

Zborurile Timișoara – Nürnberg și Timișoara – Doncaster/Sheffield vor fi operate în zilele de marți și sâmbătă, iar Timișoara – Billund și Timișoara – Karlsruhe/Baden-Baden joi și duminică.

sursa digi24.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x