WOW! Asa a slabit Cristina Siscanu 25 de kg! Afla-i secretul


Regimul minune prin care Cristina Siscanu a slabit 25 de kilograme! Anul trecut, în aprilie, Cristina Şişcanu (34 de ani) îl făcea tată pe Mădălin Ionescu pentru a treia oară, după ce a adus-o pe lume pe Petra.
Fostul reporter de televiziune nu şi-a dorit să slăbească imediat, însă la un an şi opt luni de la naştere afişează o siluetă de viespe, reuşind să stârnească invidii şi laude cu silueta ei. „Nu mi-am propus să slăbesc chiar imediat după naştere, cum au făcut alte doamne. Am avut 87 de kilograme şi am slăbit 27 de kilograme. Acum am 60, dar aş vrea să mai dau două-trei kilograme jos. Cât am fost însărcinată am poftit la foietaje, dar acum am grijă, mă abţin. Iată meniul pe care l-am ţinut, ajutată de o doamnă doctor nutriţionist”, a declarat Cristina pentru Click.ro
Intrebata mai exact care este totusi regimul si ce mananca la fiecare masa, Cristina nu s-a sfiit sa dea detalii despre ingredientele pe care le-a eliminat si ce continua sa manance fara probleme. „Am renunţat la dulciuri, deşi mai mănânc, atunci când am poftă, ciocolăţele cu ştevie pe post de îndulcitor. Dimineaţa pot mânca trei tipuri de mic dejun. Aş putea mânca 35 de grame de fulgi de ovăz cu iaurt şi îndulcitor de ştevie. Sau brânză slabă, legume şi 2 felii de secară. Sau 2 ouă fierte cu avocado şi 2 felii de pâine. Apoi mai iau o gustare de fructe, fără struguri sau banane.” a detaliat ea masa de dimineata.

Articolul Regimul minune prin care Cristina Siscanu a slabit 25 de kilograme! Uite exact ce mananca la fiecare masa si cum a ajuns de la 87 de kilograme la sub 60! apare prima dată în Ciao.ro.

Citeste continuarea pe Ciao.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata