Zitec a raportat venituri în creştere cu peste 50%

Foto: iva.studio
0

În primele şase luni din acest an, veniturile Zitec au crescut cu peste 1,5 milioane de euro,  faţă de intervalul similar din 2019, conform datelor publicate joi de către companie.

Această majorare a veniturilor cu peste 50% în perioada ianuarie – iunie 2020, a fost posibilă şi datorită parteneriatelor cu Google Cloud, Microsoft şi Magento Commerce (Adobe).

“În această perioadă, Zitec a început colaborarea cu clienţi importanţi din industrii precum retail, industria vinului, auto, industria serviciilor bancare sau domeniul medical, atât din România, cât şi din alte ţări. Compania a avut o creştere semnificativă a numărului de clienţi recunoscuţi pe plan internaţional din industria de retail: Vivre, Sephora, Innoship, Teilor şi Adore Me. În prima jumătate a anului compania a fost recunoscută oficial de către Google Cloud drept unul dintre primii 9 parteneri de integrare Recommendations AI la nivel global care pot implementa soluţia Google de inteligenţă artificială dedicată companiilor din industria de retail. De asemenea, Zitec a devenit în prima parte a anului 2020 Google Cloud Premier Partner, în urma proiectelor dezvoltate pe piaţa locală, în cadrul cărora implementează cu succes soluţii Google Cloud pentru creşterea rezultatelor în business”, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

În acest context, primele luni ale anului 2020 au marcat pentru Zitec demararea campaniei Caravana Regista, o unitate mobilă care a pornit în călătorie prin România pentru accelerarea digitalizării în instituţiile publice. Până în prezent, caravana a străbătut, deja, 200 de localităţi din zece judeţe şi a prezentat beneficiile Regista, aplicaţia completă de registratură şi management al documentelor, direct la sediile primăriilor.

Compania Zitec este specializată în dezvoltarea de soluţii de afaceri, servicii şi produse tehnologice personalizate, precum şi servicii de digital marketing, şi are birouri în Bucureşti şi Braşov.

Sursa: Agerpres
loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close