3 modificări simple care pot schimba radical aspectul casei tale

16

Fiecare casă este specială în felul ei, însă este nevoie ca și locuințelor să le acordăm, cel puțin din când în când, dreptul la un facelift care să le ofere o nouă față. Schimbările actuale la nivel de materiale de construcții și funcționalități ale acestora sunt uimitoare, drept pentru care ar fi și păcat să nu beneficiezi de ele. Așadar, dacă și tu vrei să schimbi aspectul locuinței tale, pentru un look mai nou, iată ce ar trebui să știi. 

Schimbă acoperișul vechi cu un acoperiș din țiglă ceramică

Țigla ceramică este o opțiune foarte bună prin care poți schimba rapid și eficient aspectul casei tale. Țigla ceramică are o multitudine de culori din care poți alege astfel încât să fii la modă oricând și în plus rezistența este suficient de mare încât să îți asigure același aspect deosebit pentru o perioadă foarte mare de timp, sau până când vei dori, din nou, să schimbi aspectul casei tale. 

Dacă vrei să te convingi, atunci pentru tigla ceramica si accesorile aferente necesare intra pe Mathaus pentru a vedea exact specificațiile și pentru a înțelege cât de mult poate schimba aspectul locuinței tale simpla schimbare a acoperișului. 

Țigla ceramică este un material care îți va proteja locuința deoarece ea poate fi dispusă pe toate tipurile de acoperișuri și pentru că ajută într-un mod natural la eliminarea corectă a apei pluviale. Țigla ceramică are o durată mare de viață și nu va necesita întreținere constantă. Ea este rezistentă la intemperii, la vânt, soare puternic sau zăpadă, drept pentru care este un material perfect pentru acoperișuri.

Schimbă culoarea exterioară a casei

Dacă te gândești să schimbi exteriorul casei, atunci ar trebui să ai în vedere și elementele sau materialele pe care le vei folosi. Astfel, dacă te gândești să schimbi doar culoarea fațadei, atunci poți folosi fie o vopsea lavabilă de calitate, rezistentă la intemperii, fie poți opta pentru o tencuială decorativă care să scoată cât mai bine în evidență caracteristicile locuinței tale.

 

Nu uita să ai în vedere curățarea substraturilor vechi, pentru a asigura suprafețe portante, sănătoase și sigure și de asemenea ar trebui să ai în vedere și utilizarea unor materiale speciale, pentru exterior, care să protejeze clădirea de intemperii, șocuri sau raze UV.

 

De asemenea, încearcă să alegi tonuri de culoare care să se potrivească cât mai bine în peisagistica de ansamblu, deoarece îți vei dori cu siguranță ca locuința ta să iasă în evidență, însă într-un mod pozitiv și nu printr-o puternică notă discordantă cu restul clădirilor. 

Decorează folosind elemente unice

Dacă vrei să schimbi aspectul casei tale, dar și să te bucuri de un aspect unic, atunci ar trebui să ai în vedere placarea fațadei cu piatră naturală decorativă sau realizarea de brâuri din materiale sustenabile. Poți face acest lucru cu ușurință, însă ar trebui să apelezi la specialiști atât pentru montaj cât și pentru design, astfel încât să fii sigur că ideile tale vor fi reflectate în totalitate de aspectul final.

 

Piatra naturală va avea un efect estetic deosebit, însă pe de altă parte ea va lucra o dată cu trotuarele perimetrale pentru a preveni infiltrațiile de apă, probleme binecunoscute care afectează foarte puternic clădirile.

Piatra naturală se poate integra indiferent de stilul casei, chiar dacă vorbim despre stilul clasic, modern sau rustic, deoarece acest material nu își va pierde niciodată frumusețea sau rezistența.

Cu siguranță felul în care arată locuința este foarte important, însă nu uita să ai în vedere și calitatea lucrărilor efectuate. Alege materiale durabile și pe cât posibil naturale, echipe specializate și fii realist în definirea modelului în care vrei să arate casa ta. 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner