6 piese vestimentare esențiale în garderoba domnilor

0 4

Domnilor, trebuie să recunoaștem; în ce privește moda, am tras cu siguranță paiul mai lung! Garderoba unui bărbat este infinit mai ușor de organizat decât cea a unei doamne. Chiar și așa, asta nu înseamnă că putem să ne îmbrăcăm oricum și nimeni nu ne va atrage atenția. Dimpotrivă, mai puține opțiuni înseamnă mai puține șanse de a da greș, așadar o responsabilitate mai mare. Dacă și tu îți dorești să ai o apariție de neuitat, dar în sensul bun al cuvântului, adică corectă, citește sfaturile de mai jos și asigură-te că ai aceste piese vestimentare în garderoba proprie. 

O cămașă de costum 

De preferat una albă, impecabilă. Chiar dacă ești un fan al stilului casual, șansele de a fi invitat la un eveniment la care ținuta este obligatorie sunt destul de mari, mai ales odată cu avansarea în vârstă. O cămașă albă este extrem de versatilă: o poți purta la costum, cu un sacou sport sau cu jeanși. 

Perechea potrivită de blugi

Spunem potrivită pentru că este foarte important ce culoare și croială vei alege. Noi te sfătuim să optezi pentru alegerile clasice: o croială care să te pună în valoare, fără rupturi, fără tur lăsat. În ce privește culorile, cel mai bine este să alegi nuanțe închise: negru sau bleumarin. Jeanșii pot fi purtați cu tricouri casual, cu cămăși, cu adidași sau pantofi, posibilitățile fiind astfel infinite. 

O pereche de pantofi sport

Din nou, pentru cât mai multă versatilitate, te sfătuim să alegi ceva simplu. O pereche de pantofi sport albi, cu cât mai puține detalii, se vor potrivi cu aproape orice. Dacă ești suficient de îndrăzneț, îi poți asorta chiar și la costum, în funcție de specificul evenimentului.  În cazul în care nu porți haine casual de obicei, poți opta pentru o pereche de pantofi sport cu o formă și o culoare mai apropiată de cea a pantofilor clasici. Cu cât talpa este mai subțire, cu atât pantoful este mai elegant. 

O pereche de pantofi eleganți 

Ei bine, dacă în ce privește pantofii sport lucrurile sunt ceva mai relaxate, când vine vorba de pantofi eleganți, există câteva reguli pentru încălțămintea bărbaților . Fie că discutăm despre o cină de afaceri, o ieșire în oraș în weekend sau imaginea afișată la birou zi de zi, o pereche de pantofi de piele își va pune puternic amprenta asupra ținutei tale. Noi te sfătuim să alegi o pereche de pantofi barbati Denis Shoes. Calitatea și stilul trebuie să fie cuvintele cheie atunci când îți cauți o pereche de pantofi eleganți. 

Costumul complet

Așa cum spuneam mai sus și despre cămașă, este aproape imposibil să nu ai nevoie de un costum. Fie că vorbim despre job, nunți sau, doamne ferește, înmormântări, va fi cel puțin o ocazie în viața ta când vei avea nevoie de un costum de calitate, de preferat din trei piese, pentru a-i crește și versatilitatea. Te sfătuim să alegi un material de calitate și o croială impecabilă care să te avantajeze. În ce privește culoarea, alegerile clasice sunt tot cele mai potrivite: negru, bleumarin, gri.

Tricoul 

Ultimul, dar cu siguranță nu cel din urmă, cea mai versatilă piesă de îmbrăcăminte din arsenalul unui bărbat, este tricoul. Și în acest caz te sfătuim să alegi un material de calitate și o croială care să-ți pună corpul în avantaj. Albul și negrul sunt alegerile logice, dar ,în funcție de tenul și dispoziția ta, poți aborda și culori mai îndrăznețe. Tricoul poate fi purtat cu jeanși, pantofi sport și chiar și cu un sacou casual. 

Acum că ai elementele de bază, poți urma acest model pentru a-ți construi o garderobă versatilă și imbatabilă. 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x