Cabinetul de avocatura Si-law.ro îţi apără drepturile în Israel

Fiecare om de pe acest pământ are atât drepturi, cât şi obligaţii. Atunci când discutam despre drepturile omului, trebuie să ştii că ele nu pot fi încălcare indiferent de situaţia în care ne aflam sau de acţiunile întreprinse de om. Deşi ne-am aştepta că drepturile să ne fie respectate indiferent de locul în care ne-am afla, se întâmplă deseori ca acestea să ne fie încălcare. Bineînţeles că există cazuari când drepturile ne sunt încălcate cu bună ştiinţă, dar la fel de bine se poate întâmpla ca persoană sau instituţia care ne încalcă drepturile să nu fie conştientă de acest lucru. Din acest motiv, şi mai ales dacă ne aflăm într-o ţară străină şi poate că nu înţelegem foarte bine limba nici măcar în conversaţiile zilnice, atunci trebuie să ne adresăm către un avocat care ne cunoaşte limba sau ne putem înţelege într-o altă limbă ştiu de amândoi, dar şi care cunoaşte foarte bine legile din ţară în care ne aflăm. Este important să menţionăm că în foarte mult cazuri doar un avocat poate rezolva anumite situaţii şi ne poate recăpăta drepturile

Israelul, o republică parlamentara situată în Orientul Mijlociu, este vizitat anual de mii de turişti. Din păcate, Israelul este încă cunoscut pentru abuzurile pe care poliţa de comite asupra drepturilor omului. Bineînţeles că nu spunem că acest lucru se întâmplă tuturor turiştilor sau străinilor care muncesc sau sau mutat în Israel, dar se întâmpla totuşi mult prea des. Prin urmare, si-law.ro, cabinetul de avocatură condus de Samy Ilie sta la dispoziţia cetăţenilor romani, dar şi ai altor cetăţeni din cadrul  Uniunii Europeane care au sau au avut probleme cu instituţiile publice din Israel, inclusive cu poliţia. Si-law.ro a reuşit să îşi construiască o reputaţie solidă în Israel şi reuşeşte să obţină câştig de cauză chiar şi în cazul în care oamenii au comis ilegalităţi, căci încălcare legii nu însemna în nici o formă faptul că poliţia sau orice altă instituţie este îndreptăţită să ne incace drepturile. Prin urmare, dacă simţi că drepturile îţi sunt încălcare de poliţia din Israel chiar dacă eşti nevinovat sau dacă ai comis o infracţiune este absolut necesar să iei legătura cu Samu Ilie şi să apelezi la serviciile oferite de biroul său de avocatură. Biroul de avocatură si-law.ro consiliază suspecții aflați în faza de urmărire sau de arest până în momentul în care este închisă procedura juridică.

Samy Ilie este un avocat născut în țara noastră, acesta are atât cetățenie românească cât și europeană, este un excelent vorbitor al limbii române, engleze și ebraice. Este un specialist care cunoaște foarte bine legile Israelului. Acesta are o vastă experienţă în ceea ce priveşte legile Statului Israel, mai precis are experienţa în realizarea anchetelor penale și de securitate, a metodelor de anchetare  din Israel, comunitatea de securitate, și realizarea proceselor penale în Israel și este unul dintre specialiștii în dreptul penal al Israelului. Este extrem de important să menţionăm că timp de 6 ani, Samy Ilie a deținut sefia Procuraturii penale din Haifa din cadrul secției Poliției Israelului, timp în care a condus o echipă formată din 15 procurori, a avut foarte multe înfățișări în fața Tribunalelor, a fost cel care a luat decizii importante, cel care a lucrat la realizarea mulștor capete de acuzare sau care a dus negocieri pentru recunoaşterea vinovăţiei şi aşa mai departe.  După ce s-a retras din funcţie, având în spate o viaţă şi o carieră dedicată apărării dreptăţii, Samy Ilie din postura de avocat continua să lupte pentru apărarea drepturilor omului şi pentru înfăptuirea dreptăţii.

Biroul de avocatură si-law.ro are sediul principal în orajul Haifa din Israel şi un sediu în oraşul bucureşti, România, oferind servicii în orice loc din Israel. Apelând la serviciile lui vei beneficia de:

 • Rechizitoriu – în cazul în care ai fost trimis în judecată de un Tribunal penal în Israel, dar şi pentru cazurile în care ai probleme cu poliţia.
 • Anchete ale poliției – în cazul în care eşti anchetat de Poliţia Israelului sau de o Altă Autoritate ca fiind suspect de săvârşirea unei infracţiuni penale sau în cazul unei imigrări considerate ilegală.
 • Arest – în cazul în care eşti arestat fie şi pentru o singură zi sau eşti reţinut în arest la domiciliu.
 • Exonerarea cazierului penal – reputaţia este importantă pentru toţi dintre noi, prin urmare dacă ai cazier penal pentru un caz închis de poliție si-law.ro te poate ajuta la ştergerea înregistrării acestuia.
 • Cerere de grațiere – în cazul în care ai fost condamnat pentru o infracţiune penală, si-law.ro te poate ajuta la îndepărtarea acestuia prin depunerea unei cereri de graţiere ce va fi adresată preşedintelui Israelului.
 • Infracțiune de circulație în cazul în care ai condus fără permis, ori sun influenta alcoolului sau a drogurilor, si-law.ro te poate ajuta să îţi păstrezi permisul de conducere.
 • Asistenta juridică companiilor – în cazul în care compania ta activează pe teritoriul Israelului sau dacă lucrezi pe teritoriul Israelului poţi apela la serviciile si-law.ro.
 • Consultanță juridică – poţi beneficia de consultanţă cu răspundere juridică timp de 24 de ore pe zi pentru orice caz ce implică infracțiuni penale.
 • Infracţiuni financiare – beneficiezi de ajutor juridic şi în cazul unor infracţiuni ce implică abuzul de încredere, falsificarea documentelor, spălarea de bani, abuz de putere mită şi aşa mai departe.
 • Imigrare şi / sau cetăţenie israeliană – în cazul în care ai probleme cu actele sau vrei să obţii cetăţenie israeliana nu ezita să îi contactezi.
 • Dar şi alte servicii precum, cele ce ţin de departamentul de Drept Civil ori Petiții administrative și apeluri la Înalta Curte de Justiție.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata