Cum te ajuta cazarea in regim hotelier sa organizezi un city break cu bani putini?

26

Ai un weekend liber pe care vrei sa il petreci diferit? Te-ai saturat de stat acasa si vrei sa iesi din rutina? Un city break este o solutie buna, indiferent de bugetul disponibil. Cazarea in regim hotelier te ajuta sa economisesti si sa te poti plimba fara sa fie nevoie sa investesti foarte mult. Tine cont de informatiile de mai jos si vei putea calatori chiar si atunci cand ai un buget limitat.

Cazarea in regim hotelier ofera cel mai bun raport intre pret si calitate

Atunci cand alegi cazare in regim hotelier, te bucuri de cel mai bun raport calitate pret, comparativ cu alte variante de cazare. Daca ai un buget limitat, hotelurile vor fi eliminate automat de pe lista si mai raman pensiunile. Pentru a obtine o pensiune cu buget redus va trebui sa faci o serie de compromisuri in ceea ce priveste confortul si amplasarea. Alegand insa cazare in regim hotelier, te vei bucura de confort, de preturi mici si de o amplasare foarte buna. Spre exemplu, garsonierele si apartamentele in regim hotelier de pe https://www.mrg.apartments/ sunt in zone centrale, deci vei ajunge repede la obiectivele turistice din zona.

Poti gati singur si vei economisi banii pe mancare

In concedii, mancarea ocupa o foarte mare parte a bugetului. Daca mergi la un hotel va trebui sa mananci fie la restaurantul acestuia, fie in oras, pentru ca nu vei avea acces la bucatarie. Apeland la o pensiune, bucataria este la comun, deci intimitatea ta va avea de suferit pentru ca te vei intalni cu alte persoane care vor sa isi prepare masa. In plus, va trebui sa astepti daca bucataria este deja ocupata. Apeland la cazare in regim hotelier, ai bucataria doar pentru tine si poti gati la orice ora.

Economisesti banii pentru transport

Luand ca exemplu orasul Bucuresti, daca te cazezi la cele mai ieftine pensiuni vei fi departe de orice obiectiv turistic, ceea ce inseamna ca va fi necesar sa utilizezi transportul in comun sau serviciile taxi pentru a ajunge unde ai nevoie. Cu oferta de cazare in regim hotelier, poti gasi preturi foarte avantajoase in apartamente si garsoniere situate aproape de obiectivele turistice, avand astfel posibilitatea de a merge pe jos pentru a ajunge la ele.

Poti gasi apartamente mari la un pret foarte mic atunci cand calatoresti in grup

Atunci cand calatoresti in grup, poti inchiria in regim hotelier un apartament mai mare si sa imparti costurile astfel incat fiecare persoana sa plateasca mai putin. Sa presupunem ca sunteti 3 cupluri care plecati in concediu, fiind in total 6 persoane. In loc sa inchiriati 3 camere la o pensiune, puteti inchiria un apartament cu 3 camere si sa impartiti pretul total la 6. Costurile se reduc astfel considerabil si aveti totodata mai multe posibilitati de a va distra impreuna. Dispuneti de mai mult spatiu pentru socializare, spatiu pentru a lua masa impreuna, fara sa fie nevoie sa iesiti, dar si de intimitatea specifica apartamentelor in regim hotelier.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata