De ce tot mai multe persoane aleg sa utilizeze AdSector?

Abonamentul lunar AdSector costa 249 USD pe luna, dar exista o oferta introductiva care ruleaza in prezent pe site pentru 175 USD pe luna. Daca introduceti codul cupon la inregistrare, puteti primi 74 USD din pretul obisnuit pe luna si beneficiati de caracteristicile puternice ale software-ului.

Acestea sunt preturi destul de mari si puteti beneficia de oferta AdSector coupon code, unde alaturi de AdSector primiti o serie de programe importante pe care le puteti utiliza pentru campanii de SEO.

Cea mai buna parte este ca puteti plati chiar si folosind Bitcoin. Cu toate acestea, pretul de oferta introductiv nu va dura atat de mult, asa ca este mai bine sa il cumparati la acest pret, inainte de a reveni la pretul normal.

Daca achizitionati AdSector si nu va place dintr-un motiv sau altul, puteti obtine o rambursare in termen de trei zile de la achizitionarea initiala a software-ului. Contactati echipa de asistenta AdSector pentru asistenta daca aveti probleme cu descarcarea sau primirea software-ului. Puteti trimite asistenta prin e-mail daca aveti intrebari cu privire la politica de returnare sau rambursare a acestora.

Avantaje

  • Numeroase functii
  • Filtre avansate si optiuni de cautare
  • Reduce timpul de invatare sau de realizare a campaniei
  • Inteligenta competitiva

Comercializatorii afiliati si proprietarii de afaceri online au o relatie de dragoste / ura cu instrumentele de spionaj publicitar Facebook. Pe de o parte, le iubesc atunci cand sunt capabile sa ofere sau sa genereze idei grozave pe care le pot folosi pentru noile lor pagini de destinatie sau campanii.

Pe de alta parte, instrumentele tind sa puna in incurcatura marketerii atunci cand campaniile proprii sunt subiectul spionajului, deci strategiile lor sunt expuse propriilor concurenti.

Desi acest lucru este valabil pe ambele parti ale monedei, optiunea de a investi sau nu in AdSector ca instrument de spionare depinde de nivelul si bugetul dvs. Daca tocmai incepeti si aveti un buget slab cu care sa lucrati, AdSector este probabil o optiune scumpa si de aceea este mult mai bine sa profitati de pachetul oferit.

Cu toate acestea, daca sunteti profesionist sau aveti cunostinte de lucru despre utilizarea instrumentelor de spionare a anunturilor si a afacerii online, sau marketing afiliat si aveti bugetul pentru acesta, este un instrument excelent de utilizat.

Partea cea mai buna este ca va va ajuta in mod semnificativ sa reduceti timpul de invatare, precum si timpul de campanie pe care altfel il veti petrece in cercetarea, crearea si lansarea campaniilor.

Daca derulati campanii pentru prima data, puteti incepe consultand modul in care pot fi facute profitabile si sa obtineti informatia competitiva de care aveti nevoie pentru a porni campaniile proprii.

AdSpy este un instrument excelent pe care il puteti utiliza atunci cand cautati inspiratie pentru a crea si dezvolta propriile campanii publicitare de social media. Este vazut ca o alternativa la AdSector insa nu ofera toate caracteristicile acestuia.

Baza sa de date publicitara Facebook si Instagram este interogata pentru a ajuta agentii de publicitate sa creeze anunturi inovatoare prin descoperirea a ceea ce doresc dintr-o gama larga de date cuprinzatoare folosind functionalitatea de cautare a instrumentului. Numarul de functii este insa mult mai mic.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata