S2S Technologies – aproape de business-urile romanesti cu softuri utile

Cautati cel mai bun software de gestiune a stocurilor de marfa? Ai ajuns exact unde era nevoie, pentru ca aceasta este o parte a activitatii dumneavoastra in calitate de comerciant, indiferent de domeniu, iar asta pentru ca trebuie sa optimizati gestionarea consumabilelor si echipamentelor pentru a asigura buna functionare a site-urilor. Asadar, S2S Technologies va pune la dispozitie un program de gestiune pentru a fi tot timpul pregatiti sa onorati toate comenzile.

Ce este software-ul pentru gestiunea stocurilor ? Ei bine, este pur si simplu un instrument informatic care face posibila inregistrarea si listarea tuturor intrarilor si iesirilor de bunuri anuale.

Software-ul ia in considerare toate miscarile stocului, indiferent daca sunt vanzari, livrari sau retururi. Astfel, profesionistii beneficiaza de o mai buna gestionare a diverselor stocuri, cu un control mai mare al costurilor si o satisfactie crescuta a clientilor.

In ceea ce priveste utilitatii unui software de gestionare a stocurilor, acesta ofera mai multe functionalitati: crearea fiselor de livrare, livrarea sau vanzarea marfurilor, emiterea foilor de inventar, computerizarea si digitalizarea completa a stocurilor, controlul bunurilor de intrare si iesire etc.

Avantajele software-ului de gestionare a stocurilor

Gestionarea stocurilor utilizand o solutie de gestionare software are multe avantaje. Iata doar cateva dintre ele:

  • o mai buna gestionare a stocurilor pentru a evita lipsa stocurilor sau excesul de stocuri;
  • anticiparea automata si relevanta a comenzilor;
  • o mai buna optimizare a costurilor;
  • control sporit asupra timpilor de livrare;
  • posibilitatea de a organiza promotii relevante in concordanta cu stocurile dvs.;
  • monitorizarea usoara a tuturor stocurilor in timp real pentru o planificare precisa;
  • optiuni de alerta pentru plasarea comenzilor automate la furnizori;
  • risc redus de eroare umana;
  • un grad mai mare de satisfactie al clientilor datorita serviciilor adaptate si precise.

 

Din toate aceste avantaje enumerate, cert este ca unul din cele mai importante este legat de faptul ca va ajuta sa mentineti o relatie apropiata cu clientii. Cum? Prin oferte. Incepeti sa urmariti cat de des un produs este cerut, pentru a identifica tendintele sau modelele recurente. In functie de industria in care activati, pot exista factori sezonieri sau alti factori care va afecteaza fluxurile de produse.

Retineti cand clientii plaseaza cele mai multe comenzi si cand acestea plaseaza cele mai putine comenzi. Intelegerea comportamentului clientilor va permite sa fiti la curent cu perioadele slabe, pentru a va asigura ca echilibrul corect din inventar este mentinut in orice moment.

In alta ordine de idei, o parte importanta a gestionarii stocurilor este pur si simplu cunoasterea cantitatii  in stoc pentru fiecare produs.

Urmarirea a ceea ce ati cumparat si compararea cu ceea ce ati vandut nu va va oferi o imagine de ansamblu. Produsele pot fi pierdute, furate sau deteriorate dupa intrarea in depozit, pentru ca este aproape inevitabil.

Adesea, produsele pierdute nu sunt raportate pana cand persoana in cauza observa. Corectati aceasta problema examinand sistematic inventarul pentru a verifica acuratetea numarului de produse pe care il detineti in mod real.

De asemenea, acest soft pentru gestiune stocuri va ajuta sa va concentrati pe obiective specifice. Intelegerea a ceea ce face fiecare veriga din lantul de aprovizionare, adica a fiecarei persoane din echipa va permite sa va concentrati asupra anumitor domenii ale sistemului care trebuie imbunatatite. Incercati sa va consultati cu alti membri ai echipei pentru a identifica domeniile potential problematice si sa le remediati folosind facilitatile acestui soft de gestiune de la S2S Technologies.

Va stam la dispozitie cu orice informatie, astfel incat sa va puteti obisnui rapid cu folosirea acestui soft extrem de util pentru orice afacere.

De asemenea, acest program de gestiune a stocurilor va permite sa aveti o imagine mult mai clara asupra a ceea ce puteti oferi clientilor dumneavoastra.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata