Tablourile creative – o alegere perfecta pentru cadouri corporate

36

Daca te-ai gandit macar o data la a alege un cadou unic pentru colegi sau partenerii de afaceri, cu siguranta esti familiarizat cu oferta actuala a pietei in ceea ce priveste cadourile corporate. Cum ar fi insa daca alegerea ta de cadouri corporate ar schimba total regulile jocului, oferind unicitate, eleganta si calitate? Ei bine da, se poate sa oferi cadouri corporate unice, iar o solutie deosebit de potrivita este sa oferi partenerilor tai tablouri sau articole de arta moderna.

De ce tablouri creative pentru cadouri corporate?

In ultimii ani a devenit o moda sa oferi cosuri cadou de sarbatori sau ca pachet de multumire in urma unei colaborari. Fireste, gestul este apreciat, insa ce se intampla cu acest dar, v-ati intrebat vreodata? Ei bine, daca produsele din el sunt de consum, acestea vor fi consumate, iar cadoul va fi cu rapiditate uitat.

Nu acelasi lucru se poate spune si despre arta moderna si despre tablourile marca Artizan Urban. Realizate din piese unice si mecanisme de ceas, tablourile creative si gama de tablouri logo Artizan Urban sunt o expresie perfecta a unicitatii si a creativitatii in stare pura. Nicio piesa nu seamana cu cealalta si fiecare tablou se bucura de particularitatile reinterpretarii in concordanta cumodelul initial.

Fiind vorba despre cadouri premium personalizate, este de la sine inteles ca acestea sunt cu mult mai apreciate decat cadourile impresonale de tip cos cu bunatati. Tablourile creative sunt menite sa atraga atentia si sa instige la deslusirea mesajelor din spatele operei de arta. Tablourile pot fi o reprezentare personalizata a oricarui lucru dorit, fie ca vorbim despre steme, logouri, personaje sau steaguri. Tablourilor logo sunt o transformare a unei idei unice intr-un adevarat simbol inedit, cum nu s-a mai vazut, care va ocupa un loc de cinste intotdeauna gratie frumusetii si monturii deosebite a elementelor, intr-un monolit reprezentativ. 

Arta moderna folosind piese atipice pentru reprezentari uzuale ale unor idei implica un efort deosebit, iar acest lucru se traduce prin interesul persoanei care ofera cadoul de a darui un cadou corporate cat mai special, dar totusi atat de rafinat si de elegant. 

Tablourile creative, fundalurile, ramele, fiecare element in parte contribuie la realizarea unui cadou premium, handmade, unic, pe care nimeni nu il va regasi altundeva. Din acest motiv tablourile de acest tip merita sa fie oferite cadou, pentru ca ele vorbesc intr-un mod particular nu doar despre afaceri si mediu de business ci si despre relatii interumane, despre grija si despre respect.  

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata