Top 5 beneficii de care poți avea parte ca model de videochat

Fetele care se angajează ca model pentru un studio renumit și sigur de videochat pot beneficia de foarte multe avantaje. În industria videochatului, modelele se bucură de activitățile pe care le fac alături de o dezvoltare personală continuă și un training realizat de către persoanele cu experiență în domeniu.

Iată care sunt cele mai încurajatoare 5 beneficii de care poți avea parte ca model videochat la un studio potrivit ție.

Videochatul este legal

Jobul de model într-un studio de videochat este legal, reglementat prin Legea 196/2004 și modificată prin Legea 496/2004 apărută în Monitorul Oficial. 

Modelele lucrează doar în baza unui contract legal în care li se prezintă acestora îndatoririle, drepturile, beneficiile și obligațiile celor două părți. Acesta fiind transparent între angajat și angajator, semnat de către ambele entități și în dublu exemplar.

Câștigurile mari

Unul dintre cele mai cunoscute motive pentru care o persoană dorește să devină model la unul dintre studiourile de renume de videochat este acela al salariului mare pe care-l primește. În funcție de cât de mult timp dorește modelul să investească în acest job și în capacitățile sale, el poate ajunge foarte repede la venituri mari. 

Un model care investește în ceea ce își dorește poate câștiga în primul trimestru al muncii sale o sumă de 7.500 lei; acesta fiind doar venitul de început.

Dezvoltarea personală și profesională

Ca model de videochat ai beneficiul de a te dezvolta atât personal cât și profesional deoarece acest tip de job implică o înțelegere de profunzime a limbajului trupului cât și a artei comunicării.

Modelele discută zilnic cu diferite tipologii de persoane și astfel, încep să distingă și să cunoască natura umană din mai multe perspective. Jobul de videochat presupune sentimentul de empatie, stăpânirea capcanelor și a înțelesurilor artei conversației, înțelegerea mesajelor corporale cât și o stimă de sine ridicată.

Cu atât mai mult, atunci când ești un model oamenii obișnuiesc să îți ofere complimente ceea ce te ajută la nivelul dezvoltării personale datorită tuturor feedback-urilor și complimentelor pozitive pe care le primești și care te îndeamnă să continui să faci ceea ce îți place.

Trainingul de calitate

Echipele de training pentru modelele de videochat sunt, în primul rând, foste modele care au lucrat în acest domeniu. În al doilea rând, sunt persoane cu foarte multe cunoștințe și experiențe pe care doresc să le împărtășească.

Trainingurile pentru modele se realizează în timp real prin programe personalizate care te vor ajuta să dobândești calitățile necesare încă de la primele ore de instructaj.

Confidențialitatea

Încă de la începutul carierei de model de videochat, firma îți oferă un contract de confidențialitate. Majoritatea persoanelor privesc acest tip de job cu ochi răi astfel încât persoanele care activează în domeniu doresc să nu fie cunoscute de publicul larg.

Modele au un pseudonim pe care îl folosesc la locul de muncă în conversațiile și sesiunile de videochat cu clienții. Cu atât mai mult, în cazul în care un angajat nu este mulțumit de clientul cu care discută, el poate renunța la apel.

În contractul lor de muncă nu apare conceptul de model de videochat;  apare doar model sau operator calculator. 

Beneficiile menționate ale videochatului: legalitatea acestuia, câștigurile mari, dezvoltarea personală și profesională, trainingul și confidențialitatea sunt doar o parte din multitudinea de avantaje pe care le poate avea un model de videochat. 

Alte privilegii ar putea fi: programul flexibil, plata oferită mai des, promovarea rapidă, suportul permanent și opțiunea de make-up artist și hair stylist personal.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata