Un serviciu care găsește în fiecare săptămână profesioniști calificați pentru sute de români Wilio este cel mai inteligent mod de a găsi profesioniști calificați.

250

Serviciul Wilio ii ajuta pe clienti sa gestioneze munca pentru care este de obicei dificil sa gasesti experti de calitate. In ceea ce priveste diverse servicii si meserii legate de constructii, apartamente, case sau gradini, acesta ofera clientilor sai o baza de date extinsa cu profesionisti verificati din toata Romania.

Sa gasesti pe cineva care sa monteze gresia sau sa zugraveasca un apartament nu ar trebui sa fie atat de greu. Dar, desi tot mai multi profesionisti isi promoveaza serviciile online, aceasta este inca o problema, chiar si atunci cand clientul are recomandari personale de mesteri de la cunostinte. Clientul trebuie sa contacteze mesterul, sa astepte un raspuns si sa spere ca va fi disponibil si ca oferta se va potrivi bugetului sau. Daca nu, clientul trebuie adesea sa apeleze alti zeci de profesionisti pana cand gaseste unul disponibil si la un pret rezonabil.

Wilio minimizeaza acesti pasi enervanti si, chiar si in timpul pandemiei, ajuta sute de clienti noi sa gaseasca profesionisti pentru diferite servicii in fiecare saptamana. Spre deosebire de bazele de date obisnuite, care afiseaza in primul rand doar o lista de furnizori de servicii, Wilio va gasi experti pe baza nevoilor specifice ale proiectului. Profesionistii care confirma ca sunt interesati si disponibili vor trimite ofertele clientului pentru ca acesta sa aleaga. Valoarea adaugata o reprezinta miile de evaluari si recenzii de la utilizatori reali ai serviciului, astfel incat clientul sa poata fi sigur de calitatea lucrarilor pe care le comanda.

Mihaela a incercat acest serviciu atunci cand a trebuit sa renoveze bucataria. „Primul pas este sa introduceti o solicitare. Trebuie sa raspundeti la mai multe intrebari specifice in functie de categoria proiectului. Apoi, in cateva ore, veti primi mesaje de la profesionisti cu oferte, recenzii, informatii de contact si profilul lor de afaceri”. Deoarece clientul vede mai multe oferte si le poate compara, este foarte usor sa se asigure ca ofera un pret foarte corect pentru serviciu. „Veti evita sentimentul ca ati platit in plus”.

In locul descrierii proiectului de care aveti nevoie, Wilio foloseste un chestionar pentru a oferi furnizorilor de servicii informatiile de care au nevoie. Acest lucru le permite sa decida rapid daca aplica pentru un proiect. Profesionistii vor gasi toate detaliile de care au nevoie pentru a decide daca sunt interesati de proiect. Exista peste 800 de intrebari diferite pentru numeroase categorii si fiecare client va primi doar cateva care sunt relevante pentru el.

Dragos, care avea nevoie sa zugraveasca apartamentul, a apelat la Wilio dupa ce zugravul a anulat data deja stabilita. „Ne-am pus de acord dar, cu doua zile inainte, mi-a spus ca nu va mai putea veni pentru ca cineva din familie a avut un test Covid pozitiv. Deoarece abia asteptam sa zugravesc, am incercat sa caut pe internet site-ul si am vazut ca voi primi mai multe oferte deodata, asa ca am incercat. Am fost surprins ca trei zugravi care pareau foarte profesionisti mi-au raspuns in doar cateva ore”. Dragos a fost multumit de rezultatul final. „Mesterul a fost politicos. A facut o treaba buna si curata. Fiecare dintre noi am auzit povesti despre mesteri care promit ca vor veni, dar nu mai vin. Datorita lui Wilio, am avut o alta experienta. Ma gandesc si sa instalez ferestre noi tot prin acest serviciu”, concluzioneaza Dragos.

Daca aveti si dumneavoastra nevoie de mesteri calificati pentru a va lucra intr-un apartament sau o casa, introduceti o solicitare pe www.wilio.ro.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata