Viamond premiaza performanta micilor schiori!

Un mediu de lucru performant se bazeaza pe cele mai bune echipamente, consumabile si solutii de depozitare. Tocmai de aceea, oferta Viamond este conceputa pentru a sustine performantele oricarui business si pentru a ridica productivitatea echipei de lucru la nivel maxim.

Acum, cand sezonul de schi se apropie de sfarsit, am ales sa sustinem performanta si in afara biroului, fiind adeptii zicalei “Mens sana in corpore sano”. Astfel, micii schiori cu rezultate deosebite la Concursul Scolilor de Schi din Predeal – Editia 2021 vor fi premiati cu seturi de rechizite din colectiile noastre de papetarie si birotica de top. Descopera toate detaliile despre acest eveniment sportiv care va marca incheierea sezonului de schi de la Predeal!

Cine participa la concurs?

Asociatia scolilor de Schi din Predeal, in parteneriat cu scolile si taberele pentru copii ce-si desfasoara cursurile pe partia Clabucet, organizeaza Concursul Scolilor de Schi din Predeal – Editia 2021. La aceasta competitie vor participa copii de toate varstele (4-16 ani) care au urmat cursurile scolilor de schi in aceasta perioada. Iata lista scolilor de schi participante:

– TabereJunior;

– Mountain Adventure;

– RaduTravel;

– 2Extreme;

– Champs Academy;

– Triple S;

– Faast Ski.

Cursurile de schi pentru copii se desfasoara sub forma antrenamentelor de slalom urias cu traseu marcat, iar “examenul” final al participantilor de toate varstele va fi chiar competitia organizata in data de 28 februarie pe partia Clabucet. Pe langa marele furnizor de produse de papetarie si birotica Viamond, aceasta competitie a scolilor de schi pentru copii mai este sponsorizata si de Vodafone, Elan, Herbagetica si Areon.

Programul Concursului Scolilor de Schi din Predeal – Editia 2021

Pe parcursul mai multor zile, copiii din taberele si scolile de schi participante la concurs se vor antrena atat dimineata, cat si seara, pe nocturna. Antrenamentele si cursurile de schi sunt organizate pe grupe de varsta si nivel de performanta, desfasurandu-se pe traseu marcat pentru slalom urias.

Concursul va incepe duminica dimineata (28 februarie 2021), iar participantii vor fi chiar cursantii scolilor si taberelor de schi din Predeal. Acestia se vor intrece pe partia Clabucet, iar competitia va fi impartita pe categorii de varsta din 2 in 2 ani, categorii diferite pentru baieti si fete. Desi copiii sunt in centrul acestui eveniment sportiv, organizatorii au adaugat si categoria speciala Family. In concursul Family, parintii priceputi vor avea ocazia de a concura pe partie alaturi de copiii lor, avand sansa de a castiga trofeul printr-un efort in echipa.

Weekendul de concurs va aduce activitati inedite pentru copiii din taberele de schi: sesiuni de pregatire a echipamentului pentru concurs (ascutirea si ceruirea schiurilor) si participare la sedinta tehnica dinainte de competitie. In cadrul sedintei, micutii schiori vor afla adversarii din categoria in care concureaza si vor primi numerele de concurs.

Festivitatea de premiere din cadrul Concursului Scolilor de Schi din Predeal – Editia 2021 va avea loc in zona de sosire de la baza partiei Clabucet, iar copiii vor avea sansa de a urca pe podium si de a fi ovationati din postura de campioni. Premierea va cuprinde medalii, diplome si diverse premii puse la dispozitie de sponsorii si partenerii acestui concurs. Astfel, Viamond, furnizor de produse de papetarie si birotica, incurajeaza performanta micilor schiori prin premierea cu rechizite de top din cele mai noi colectii de birotica si papetarie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata