5 aspecte critice care te ajută să alegi cea mai bună agenție web design

20

07Fie că ceea ce aveți nevoie acum pentru dezvoltarea afacerii personale este un nou site, o extindere a site-ului existent, fie că aveți nevoie de un redesign, o agenție web design este prima opțiune de luat în considerare. Problema este că, în prezent, piața este una destul de înghesuită, cu nenumărate firme care oferă pachete complexe de servicii web design, care includ atât servicii de creare site web, cât și servicii post-realizare site, cum ar fi întreținere, gestiune și alte servicii de marketing.

Cu alte cuvinte, nu este tocmai ușor să alegeți o agenție web design cu care puteți avea o colaborare de lungă durată. La urma urmei, colaborarea cu o agenție web design nu înseamnă doar semnarea unui contract, realizare site web, lansare site și atât. De preferat este ca toate celelalte modificări inevitabile care trebuie aduse site-ului pe parcursul timpului să fie efectuate de aceeași agenție web design. Prin urmare, iată 5 aspecte critice care conduc spre alegerea celei mai potrivite agenții web design.

  1. Agenția web design trebuie să realizeze un site optimizat pentru dispozitivele mobile

Pentru Google, este important ca un site să fie optimizat pentru dispozitivele mobile. Prin urmare, este vital să alegeți o agenție web design care proiectează și crează site web pe un cadru receptiv. Cu alte cuvinte, ceea ce vă doriți este un site care arată și se comportă excelent atât pe desktop, dar și pe telefon sau tabletă.

  1. Agenția web design trebuie să asigure un plan sigur de migrare / tranziție

Dacă dețineți deja un site web de ceva timp și ceea ce doriți acum este un redesign, este esențial să migrați de la site-ul vechi la noul design, astfel încât să puteți menține traficul și / sau vânzările atunci când noul site va fi gata de lansare. Optați pentru o firmă web design care implică în permanență clientul în procesul de tranziție spre noul site.

  1. Agenția web design trebuie să creeze un site web ușor de editat și cu un sistem modern de gestionare a conținutului

Înainte de a bate palma cu o agenție web design, trebuie să aflați cât de ușor va fi de editat noul site web, ce platformă și ce sistem de gestionare a conținutului vor fi utilizate. Cele mai bune agenții de web design tind să folosească propria platformă, în timp ce alte agenții vor oferi un serviciu de editare. Un astfel de serviciu de editare poate răspunde la majoritatea nevoilor clienților, dar poate veni cu un cost suplimentar. Mai presus de toate, asigurați-vă că va fi ușor să editați, altfel puteți să blocați întreg site-ul atunci când doriți să efectuați câteva modificări simple.

  1. Agenția web design trebuie să realizeze un site web flexibil

Multe design-uri de site-uri web sunt limitate, inflexibile și nu pot fi modificate ușor fără costuri mari. În aceste condiții, va fi necesar un nou design. Atunci când alegeți o agenție web design, optați pentru una care poate proiecta și realiza un site ușor flexibil, care să poată ține pasul pe măsură ce afacerea crește, cu îmbunătățiri modulare sau care să nu necesite să fie construit din nou de la zero.

În cele din urmă, o agenție web design care oferă servicii profesionale, va oferi instruire cu privirea la utilizarea CMS, astfel încât clientul să poate edita și modifica paginile site-ului web sau să poată adăuga articole. În mod ideal, o agenție web design care dorește succesul clienților săi, va include în prețurile practicate și câteva ore de instruire necesare pentru utilizarea independentă a sistemului de gestionare a conținutului.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata