AZ Global Recruiting – Servicii Complexe de Recrutare pentru Afacerile din România

De Continut Sponsorizat Afaceri Publicitate 311 citiri
3 min citire

Inrolare trafic.ro
În contextul globalizării și a cererii tot mai mari de forță de muncă în diverse industrii din România, AZ Global Recruiting s-a impus ca o prezență de încredere în domeniul recrutării și plasării de muncitori asiatici. Compania, cunoscută sub numele de AZ Global, oferă servicii complexe de recrutare pentru afacerile din România, concentrându-se pe domenii cheie precum Agricultura, HoReCa, Productie și Constructii.

Într-un peisaj economic în continuă schimbare, în care nevoia de personal asiatic calificat și motivat este tot mai evidentă, AZ Global Recruiting a dezvoltat un portofoliu de servicii cuprinzătoare menite să faciliteze procesul de recrutare și plasare a muncitorilor din Asia în România.

 

Servicii de calitate superioară

 

Una dintre principalele atuuri ale AZ Global este abordarea sa orientată spre calitate și profesionalism. Compania oferă o gamă variată de servicii, cu scopul de a ușura procesul de recrutare și de a asigura succesul angajării personalului asiatic. Printre aceste servicii se numără:

Înregistrarea și primirea actelor: AZ Global Recruiting se ocupă de întreaga procedură de înregistrare și obținere a actelor necesare atât angajatorilor, cât și viitorilor angajați asiatici.

 

Obținerea permisului de muncă: Un aspect crucial în procesul de recrutare este obținerea permiselor de muncă pentru personalul asiatic.

 

Expedierea documentelor: Compania gestionează expedierea documentelor către agenții parteneri, asigurându-se că totul se desfășoară în conformitate cu cerințele legale.

 

Identificarea și pregătirea candidaților: AZ Global identifică și pregătește candidații potriviți pentru interviurile de angajare.

 

Deplasare în țara de origine a candidaților: În funcție de solicitările angajatorilor, AZ Global poate organiza deplasarea în țara de origine a candidaților pentru a facilita procesul de recrutare.

 

Asistență în procesul de selecție: Firma de recrutare AZ Global Recruiting, oferă suport în procesul de selecție, asigurându-se că angajatorii aleg cei mai potriviți candidați.

 

Obținerea vizei: AZ Global se ocupă de obținerea vizelor pentru personalul asiatic.

 

Logistica de aducere a lucrătorilor în țară: Compania gestionează toate aspectele logistice legate de aducerea lucrătorilor în România, inclusiv cazarea și obținerea permiselor de ședere.

 

Suport pentru integrarea rapidă: După angajare, AZ Global Recruiting oferă suport pentru ca noii angajați să se integreze rapid la locul de muncă și în noua societate.

 

Verificare lunară: Compania efectuează verificări lunare pentru a se asigura că angajații asiatici sunt în conformitate cu cerințele contractuale.

 

Cu o abordare completă și orientată spre nevoile angajatorilor, AZ Global Recruiting se impune ca un partener de încredere pentru afacerile din România care au nevoie de forță de muncă din Asia. Datorită serviciilor sale complexe și aprofundate, compania este un punct de referință pentru recrutarea și plasarea de muncitori asiatici în diverse sectoare economice: Agricultură, Producție, HoReCa și Producție. AZ Global Recruiting- un partener sigur pentru dezvoltarea afacerilor dumneavoastră în România.

Vezi mai mult pe: https://azglobal.info/