Ce este un plutitor quickstop?

Persoanele care intra in contact cu apa stiu ca unele obiecte sunt indispensabile in munca pe care o desfasoara. Desi este posibil ca noi sa nu cunoastem toate detaliile si toate produsele avem sansa de a ne imbogati zilnic cunostintele si sa detinem informatii despre care nici nu credeam ca este posibil sa auzim.

O noutate in sensul acesta este reprezentata de plutitorul quickstop, acesta fiind un produs de care nu am auzit pana acum. Acest plutitor quickstop este un dispozitiv cu rolul de a controla nivelul de apa existent in incintele mari cum ar fi cisternele si rezervoarele de tipul tampon. Produsele acestea se mai numesc si flotoare mecanice reglabile pentru ca au capacitatea de a se potrivi in orice vas tampon, tinand cont de reglaj.

Vom vorbi despre plutitorul mecanic quickstop de 1” ½ pe care il poti gasi pe Shop Einstal. Se poate vedea clar ca unele dintre specificatiile tehnice ale produsului indica faptul ca acest plutitor poate sa functioneze la temperautir maxime de lucru de pana la 50 de grade Celsius pe cand temperatura minima este de zero grade.

De aici putem trage concluzia ca nu vom utiliza produsul in conditii improprii, in ceea ce priveste temperaturapentru ca stim deja la ce temperatura lucreaza aceste sisteme. In momentul in care nu se respecta temepratura acest lucru duce la defectarea sistemului si la incapacitatea de a folosi in consecinta acest sistem.

Inaltimea plutitorului mecanic anterior mentionat ajunge pana la 70 mm si adancimea sa este de 150 mm avand o lungime de pana la 450 mm. Daca te intrebi de ce lungimea variaza, tinand cont de faptul ca vorbim despre produse rigide, trebuie sa specificam faptul ca abia aici caracterul reglabil conteaza cu adevarat. Lungimea acestui plutitor este reglabila, ceea ce constituie un mare avantaj in momentul utilizarii.

Presiunea minima de lucru a unui astfel de plutitor mecanic este de 2.0 bari, pe cand presiuena maxima la care poate face fata este de 6 bari. Materialul din care produsul este facut este un policarbonat de culoare neagra care este non toxic si nu influneteaza in niciun fel calitatea pe care lichidul o are.

Deoarece este vorba despre produse de calitate, lucrul acesta se poate vedea prin prisma numelui producatorului. Producatorii care pun calitatea inaintea oricarui alt detaluu sunt cei mai recomandati in sensul acesta.

Produsele de tipul plutitor mecanic pot sa fie gasite la Einstal si sunt foarte apreciate de toti utilizatorii. Aceste produse sunt de asemenea utilizate pe scara larga in numeroase aplicatii de toate tipurile iar mediul online ramane solutia potrivita pentru a le cumpara.

Daca in magazine nu ai timpul necesar pentru a verifica fiecare produs si ti se pare incomod sa intrebi mereu vanzatorul, online ai acces la toate specificatiile pe care le poti citi, comapra, analiza si verifica chiar de mai multe ori pentru a te asigura ca alegerea finala se face in deplina cunostinta de cauza si stii exact ce produs cumperi pentru cerintele tale de proiect, specifice.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata