Ce pălărie ți se potrivește?

De Continut Sponsorizat Fashion Publicitate 36 citiri
4 min citire
Una dintre cele mai versatile elemente de accesorizare, pălăria nu poate lipsi din garderoba personală. Este o variantă foarte practică în zilele însorite de vară, dar și o piesă care poate condimenta orice apariție. Chiar dacă alegerea poate părea întâmplătoare de cele mai multe ori, există criterii foarte bine stabilite pentru a achiziționa pălăria potrivită. Forma feței este un factor esențial în luarea unei decizii.

 

Te întrebi ce pălărie ți se potrivește, dar și cum o poți integra armonios în ținute diverse? Afli în rândurile de mai jos!

 

De ce să porți pălărie?

 

Pentru mulți, pălăria rămâne un accesoriu pe care aleg să-l poarte numai dacă este neapărat nevoie. Adevărul este că pălăria subliniază trăsăturile și conturează personalitatea celui sau celei care o poartă. Devine o modalitate numai bună de a ieși în evidență, dar și de a completa armonios ținutele.  De asemenea:

 

  • Pălăriile sunt adesea folosite ca accesorii fashion care pot completa caracteristicile unui anumit stil vestimentar – Pot să ofere o notă de originalitate și eleganță hainelor, dar și apariției per ansamblu.
  • Anumite tipuri de pălării au caracteristici practice – De exemplu, pălăriile cu boruri largi pot oferi o protecție suplimentară împotriva ploii sau a zăpezii. De asemenea, sunt ideale în sezonul cald, atunci când razele UV sunt destul de puternice.
  • Pălăria te poate ajuta să inspiri senzualitate și mister – Dacă vrei să întorci toate privirile și să rămâi în atenția celor din jur, o pălărie de calitate îți va fi de mare ajutor. E indicat să optezi pentru modele lucrate manual. Pe lângă durabilitatea sporită, pălăria va căpăta un farmec aparte.
  • Poate fi asortată cu ușurință – Dacă o alegi așa cum trebuie, pălăria va arăta bine atât cu o rochie tip ie, cât și cu un costum office. Trebuie doar să fii atent/ă la caracteristicile feței, dar și la preferințele în materie de estetică.

Cum să porți pălăriile?

 

Acum că nu mai există niciun motiv pentru care să nu o porți, iată câteva idei de asortare în funcție de forma feței și stilul pălăriei:

 

  • În cazul în care ai pomeții foarte proeminenți, dar bărbia îngustă, încearcă o pălărie de tip fedora. Este o alegere rafinată, tocmai de aceea o poți asorta cu o rochie traditionala sau o bluză din materiale fine. Nu uita de pantofii stilletto și geanta asortată.

 

  • Dacă ai fața alungită, pălăriile de tip Panama, cu boruri largi sunt ideale. O poți asorta cu o ținută casual sau smart-casual. O pereche de jeanși, un tricou uni și o pereche de botine reprezintă elementele de care ai nevoie pentru o apariție efervescentă.

 

  • Dacă ai fața rectangulară, alege pălării cu boruri rotunde. În cazul în care îți place să ieși din tipare și să-ți subliniezi în mod inedit stilul, poți asorta pălăria cu o ie romaneasca, cusută manual. Adaugă o fustă cu volane, o jachetă colorată și o pereche de botine pentru a obține o apariție boho chic.

 

 

Vrei să atragi toate privirile? Accesorizează-ți aparițiile cu o pălărie handmade!

Este un element foarte practic, care poate fi asortat atât cu o rochie elegantă, cât și cu o ie romaneasca.