Cum alegi paltonul perfect în funcţie de lungime, design și culoare

Dacă există o piesă în garderobă care e dificil de achiziţionat, dar în același timp reprezintă un triumf stilistic atunci când manifestă o compatibilitate perfectă cu stilul tău, aceea e paltonul. Dacă ești adepta curentului conscious din modă (și sperăm că răspunsul tău e „da”), atunci vei alege întotdeauna un palton pe care să îl poți purta câțiva ani la rând, deci procesul de selecția e un adevărat test pentru tine și simțul tău fashionable.

Află de mai jos criteriile de care să ții cont în acest examen al modei, așa cum au fost ele stabilite de către stiliști sau experți. Află ce palton să alegi în funcție de lungime, design sau culoare! S-au dus dilemele tale fashion!

Care este paltonul perfect în funcție de lungime

Paltoanele lungi arată minunat pe manechine, dar ți se potrivesc și ție? Iată răspunsul!

Până în talie

Jachetele până în talie, scurte și mulate, sunt în general potrivite dacă trăiești în zone mai calde, deoarece nu vor presupune cea mai bună protecție împotriva temperaturilor scăzute. De partea cealaltă, acest tip de paltoane pot reprezenta o provocare dacă ești scundă sau dacă acumulezi kilograme în zona abdomenului, nefiind cele mai flatante modele.

Până la jumătatea pulpelor

Iată unul dintre cele mai populare și tentante modele de paltoane. Lungimea lor este perfectă pentru fetele petite sau pentru cele care își doresc din tot sufletul să obțină un efect de alungire a picioarelor.

Până la genunchi

Cel mai celebru model de palton nu e neapărat și cel mai potrivit pentru toate tipurile de siluetă. Deși e incontestabil elegant, taie optic din înălțimea ta, așa că nu e neapărat o alegere de vis dacă ești mică de înălțime sau dacă nu ai picioare lungi.

Până la glezne

O vom recunoaște primii: acest tip de palton e ultra stylish. Nu putem spune același lucru despre generozitatea sa cu tipurile de siluetă. Dacă ești mică de înălțime sau ai câteva kilograme în plus, e musai să îl porți deschis, fiindcă altfel te va înghiți de tot.

Care este paltonul perfect în funcție de design

Croiul e cel puțin la fel de important precum lungimea atunci când alegi un palton de iarnă! Ia în calcul recomandările noastre și nu vei regreta!

Croiul masculin

Funcționând de minune și pe post de design unisex, croiul masculin îmbrățișează formele, dar nu se mulează pe ele. Tăietura e classy, dreaptă, cu buzunare și revere. Vestea bună e că forma nu e doar incredibil de elegantă, dar și nespus de flatantă. Se va potrivi oricărei siluete, mai ales atunci când asociezi cu o lungime până la jumătatea pulpei.

Oversized

Designul de palton la modă acum e uluitor de confortabil și de călduros și reprezintă aliatul tău numărul 1 împotriva iernii geroase. Acest croi se remarcă prin proporții supradimensionate, ca un cocon, iar distincția cea mai vizibilă e la nivelul umerilor, care sunt ușor căzuți. Forma aceasta funcționează de minune pentru fetele înalte și slabe, dar nu neapărat și pentru cele petite.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata