Cum stai cu norocul în viață? Top distracții din online, pentru a obține câștiguri suplimentare

De Continut Sponsorizat Publicitate Timp Liber 141 citiri
4 min citire

Inrolare trafic.ro
Dintotdeauna a există o plăcere pentru jocuri, de orice fel ar fi ele. Este în natura noastră să apreciem astfel de distracții și, din fericire, există destul de multe variante, pentru toate preferințele. Unii preferă pictura, alții dansul, unul jocurile clasice, dar în final cu toții ne încercăm norocul în diverse activități.

 

Mai cu seamă pentru că online-ul a facilitat accesul la diverse surse de divertisment, acum ai la un click distanță posibilitatea de a obține castiguri fara depunere. Îți prezentăm un top al distracțiilor online, pentru că atunci când ai puțin timp liber să mergi la sigur și să încerci o activitate de genul. Evident, vorbim doar despre alegeri responsabile și despre jocurile adresate celor de peste 18 ani.

 

  1. Concursurile online

 

Dacă urmărești în social media unele companii și branduri, vei descoperi că în mod constant pregătesc concursuri și giveaway-uri. Fără să fie nevoie de vreo depunere sau de un efort de vreun fel, te poți înscrie în cursa pentru un câștig care te va încânta. De cele mai multe ori este vorba de produse, dar cui nu îi place să fie câștigător al unui bun pentru care nu a fost nevoit să plătească ceva? Astfel de concursuri sunt și o manieră de fidelizare, deci toată lumea este câștigată din asta.

 

  1. Jocuri tip trivia

 

Dacă îți place să joci ceva interactiv și în același timp să îți testezi abilitățile și cunoștințele generale de ce nu, atunci poate că vei dori să încerci acest tip de joc. Răspunde corect la întrebările date sau rezolva în timp util un puzzle și poți fi fericitul câștigător. Fără să fie necesar să plătești pentru înscriere sau să faci vreo depunere.

 

  1. Jocuri de strategie

 

Acum, în era modernă, sunt disponibile tot felul de aplicații pentru acces facil la platforme de jocuri. Acestea sunt gratuite, ba mai mult decât atât, sunt în mod constant promoții și categorii de jocuri cu oferte unice. Poți juca adunând puncte, pe măsură ce avansezi deblochezi și alte premii. Unele te țin în priză și promit o experiență relaxantă. Iar dacă pierzi șansele de a trece la nivelul următor, ia-o ca pe un aspect pozitiv, întrucât îți permiți astfel să faci pauză binemeritată.

 

Dacă ești interesat de astfel de activități, poți încerca și să îți faci un cont pe platforme unde sunt disponibile mai multe jocuri.

 

Viața din online și offline – jocurile rămân la limita de distracție

 

Există, desigur, recomandări ca în fața ecranelor să nu petrecem mai mult de două ore pe zi. Dacă punem la socoteală faptul că și viața profesională implică online-ul, credem că depășim acest prag, cu mult mai mult de două ore. Însă, aici vom face diferența, între ce este obligatoriu și ce este distractiv. Oamenii caută jocuri diverse tocmai pentru a se relaxa și a se destinde, uitând pentru moment de stresul cotidian. Dacă știm să impunem propriile limite, jocurile sunt porția zilnică de stare de bine.

 

Când ai înțeles pe deplin acest concept, ai câștigat mai mult decât crezi și mai mult decât un premiu la joc. Ai câștigat experiența plăcută, în adevăratul sens al cuvântului.