Cursul de Microsoft Excel te poate ajuta sa obtii un job bun

94

România. 2021. Aveți un job? Atunci șansele de a avea sentimentul că termenele limită pun presiune sunt destul de mari. Până la urmă, cea mai mare problemă pe care oamenii o întâlnesc zi de zi este lipsa timpului pentru a duce tot la bun sfârșit. Dorim să facem cât mai multe lucruri și de multe ori nu reușim să ne ducem toate sarcinile plănuite la capăt. Ajungem să fim aglomerați cu tot felul de activități din domeniul în care lucrăm sau din viața personală.

Dar pentru că trăim în secolul vitezei, găsim ajutor în a ne gestiona programul prin adaptarea la tehnologie. De aproximativ 30 de ani și până în prezent, tehnologia avansează de la an la an într-un ritm extrem de rapid, iar acest lucru trebuie privit doar ca un avantaj. Spun asta deoarece multe sarcini care în mod normal ar fi durat ore pentru fi efectuate, acum datorită tehnologiei pot fi aduse la rezultate extraordinare într-un timp foarte scurt.

Astfel, pentru optimizarea timpului de lucru în realizarea rapoartelor și a diferitelor sarcini pe care le avem, soluția stă chiar în fața noastră. Informațiile care sunt stocate și procesate sub formă de calcule tabelare, precum numere, finanțe, diagrame, chiar și texte pot fi efectuate extrem de rapid în programul Microsoft Excel.

Ce este Microsoft Office Excel și la ce îl folosim?

Microsoft Excel este un program de calcul tabelar. Astăzi este cel mai utilizat software pentru calcul tabelar. Așa cum ne putem da seama, avem puține domenii în care programul Microsoft Excel nu este folosit pentru organizarea informației. Și aici ne referim la orice date care pot fi stocate și procesate sub formă de calcule tabelare, precum numere, finanțe, diagrame, chiar și texte.

Parte componentă a suitei de programe Microsoft Office, Excel vine cu extrem de multe avantaje pentru utilizatori. Pe lângă faptul că este disponibil atât pentru Microsoft Windows, cât și pentru Mac OS, este utilizat pentru procesarea dar și pentru arhivarea și prelucrarea datelor, numerelor și a textelor. Un lucru este cert însă, pentru abilitățile de utilizare ale programului Microsoft Excel pot fi necesare cursuri. Spunem asta pentru că spre deosebire de restul programelor din pachetul Office, acesta impune anumite cunoștințe care fără cursuri specializate nu pot fi dobândite.

Există o multitudine de cursuri, tutoriale și traininguri atât fizice cât și online care contribuie la folosirea cât mai facilă a acestui program Excel. Însă printre cele care se diferențiază de restul și primim feedback că este extrem de util este Cursul Excel oferit de Brightway®. Dedicat în special pentru cei care lucrează în mod curent acest program, instruirea în Excel se poate face de către oricine, cât timp are programul deja instalat.

Trainingul de Business Microsoft Excel este adresat atât începătorilor cât și celor cu un nivel mediu de cunoștințe. Cel mai important lucru este că după terminarea cursului,  independența angajatului în folosirea aplicației este asigurată. Deoarece informația oferită în cadrul acestui curs este garantată, programul oferit de Brightway® devine unul dintre cele mai eficiente cursuri de învățare și perfecționare în Excel.

Pe parcursul acestui curs, participanții au oportunitatea de a studia și aplica noțiuni frecvent utilizate în MS Excel și vor descoperi soluții de optimizare a stilului de lucru, în vederea obținerii rezultatului dorit într-un interval de timp cât mai scurt. Printre avantajele cursului Excel oferit de Brightway® este faptul că participanții lucrează pe foi de lucru reale, din activitatea zilnică pe care o desfășoară, aplicând orice noțiuni dobândesc direct pe nevoile lor.

Trainerul Brightway® va asigura participanților înțelegerea strategiilor de business valorificate în mediul de lucru, iar apoi desfașurarea cursului va veni în ajutorul angajaților, rezultatele finale fiind cu siguranță cele dorite.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata