De ce să alegi un prosop de baie alb 50 x 90 de la Sabaev !

Ești de acord că nimic nu se poate compară cu un prosop pufos, cu miros fresh, pe care să îl folosești după baie? Un astfel de prosop este foarte reconfortant după ce ne spălăm, pe lângă faptul că ne ajută să scăpăm de excesul de apă de pe corp. Prosoapele moi și absorbante sunt o necesitate zilnică, fie că vorbim de prosoape de lux, folosite pentru a ne răsfață, fie că vorbim de prosoape ce au un rol practic. Atunci când cumperi prosoape noi, trebuie să faci o mică cercetare prealabilă pentru a ști ce să iei în considerare. Prosoapele se aleg în funcție de țesătură, dimensiune, greutate și culoare.

1,Țesătura este un aspect foarte important atunci când vei alege prosoapele pentru tine și familia ta. Îți recomandăm să apelezi la Sabaev.ro, unde vei găsi prosoape fabricate din bumbac 100%. Bumbacul este cea mai bună și mai populară fibră pentru fabricarea prosoapelor. Iar această faima i se datorează faptului că este absorbant, respirabil, moale și pufos. Adică, este tot ce ai nevoie pentru a fi sigur că ai ales un prosop bun.

Desigur, trebuie să știi că există diferite tipuri de bumbac folosit pentru a crea prosoapele. Fiecare tip de prosop este potrivit pentru utilizări diferite. Îți recomandăm să alegi prosoape de bumbac ce sunt plușate, care sunt atât plăcute pe corp cât și practice, ceea ce le face ideale pentru majoritatea scopurilor.

Prosoapele de la Sabaev.ro se simt extraordinar de moi și pufoase la atingere, oferind în același timp un timp de uscare mai scurt. Aceste prosoape sunt, de asemenea, ușoare, absorbante și rezistente, ceea ce le face ideale pentru utilizarea zilnică. Consulta gama de prosoape de baie de pe Sabaev.ro.

2.Dimensiunile prosopului sunt un alt considerent de luat în calcul. Este o idee bună să cumperi prosoape de diferite dimensiuni pentru a satisface toate nevoile gospodăriei. Fie că alegi un prosop de baie alb 50 x 90, fie unul roz de 70×140, vei vedea că toate dimensiunile îți vor fi utile. Prosoapele de mână sunt cele mai des utilizate în casă, dar este posibil să ai nevoie și de prosoape de față și prosoape de corp pentru un plus de confort după duș. Toate prosoapele de la sabaev.ro sunt disponibile în toate dimensiunile potrivite, astfel încât să poți cumpăra cu ușurință tot ce ai nevoie în aceeași culoare și stil.

Următoarele sunt dimensiunile aproximative pentru aceste 4 tipuri de prosoape:

Prosop pentru față (30cm x 30cm) -Folosit pentru curățarea feței.

Prosop de mână (50cm x 90cm)-Cel mai practic prosop pe care îl vei deține. Se folosește pentru uscarea mâinilor sau uscarea părului.

Prosop de baie (70cm x 140cm)-Un element esențial pentru baia ta. Folosit în fiecare zi după baie sau duș.

3.Greutatea este un alt lucru de luat în considerare atunci când alegi un prosop. Diferite greutăți vor fi potrivite pentru sarcini diferite.

Greutatea unui prosop se măsoară cu gsm (grame pe metru pătrat). Cu cât este mai mare gsm-ul, cu atât prosopul va fi mai gros, mai greu și mai absorbant. Atunci când decizi ce gsm este potrivit pentru ține, ia în considerare scopul prosopului și cât de des va fi folosit. Utilizează următorul tabel pentru a te orienta:

Prosop ușor – până la 350gsm

Prosoapele ușoare sunt mai subțiri, mai ușoare și, în general, nu sunt la fel de moi că prosoapele cu un gsm mai mare. Aceste prosoape se spală și se usucă rapid. De exemplu, un prosop de mână cu un gsm mic ar fi perfect pentru utilizarea zilnică în bucătărie. Deoarece se pliază ușor și se usucă rapid, aceste prosoape sunt, de asemenea, excelente pentru a le lua cu tine în anumite situații.

Greutate medie – 400-600gsm

Majoritatea prosoapelor au greutate medie, standardul general pentru prosoapele de uz casnic. Sunt la fel de absorbante și rezistente ca prosoapele cu un gsm mare, dar nu sunt la fel de grele sau dense. Acest lucru le face să se usuce mai ușor și mai rapid.

Greutate mare – 700-900gsm

Aceste prosoape sunt cele mai moi și mai luxoase. De asemenea, sunt foarte absorbante, grele și călduroase. Deși sunt puțin mai scumpe, sunt extrem de rezistente. Deoarece aceste prosoape se usucă lent, sunt ideal a fi folosite după un duș sau o baie fierbinte.

4.Având în vedere țesăturile, dimensiunile și greutățile prosoapelor, trebuie să te gândești unde vei folosi prosoapele. Poate deții o pensiune sau poate le iei pentru propria locuința. Indiferent de utilizare, alege mereu calitatea.

De asemenea, stilul băii afectez decizia atunci când cumperi prosoape. Prosoapele pot adăuga o pată de culoare sau pot fi acel element stilistic final. Ia în considerare selectarea unui set într-o culoare sau mai multe culori pentru o declarație. Toate prosoapele de la Sabaev.ro sunt disponibile într-o gamă largă de culori pentru a se potrivi fiecărui stil de baie.

Nu te zgârci, deoarece prosoapele de calitate superioară vor rezistă mai mult. Unele prosoape mai ieftine s-ar putea să se simtă foarte moi, dar acest lucru se datorează adăugării unui balsam special din fabrică pentru a le face să pară mai pline. Această catifelare va începe să dispară după câteva spălări.

5.Cel mai bun mod de a-ți face prosoapele să reziste mai mult este să ai grijă de ele. Petele și agățarea sunt principalele două amenințări la adresa longevității prosopului. Păstrează prosoapele departe de produsele care conțin înălbitor sau produsele cosmetice pentru a preveni pătarea. Dacă un prosop este agățat, bucla nu se va desface – pur și simplu tăie buclă trasă.

Înainte de a utiliza prosoapele, spăla-le o dată pentru a îmbunătăți absorbția. Grupează prosoapele colorate împreună și spăla-le la temperatura medie cu un detergent special. De asemenea, evită utilizarea balsamurilor, deoarece acestea pot lăsa reziduuri și pot crea o textură rigidă.

Punând puțin timp și energie în procesul de selecție, vei găsi prosoape practice care adaugă stil și confort băii tale!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata