De ce sa faci un test de cariera inainte de a te angaja

Testarea online este cel mai rapid si usor mod de a testa anumite abilitati si care te ajuta sa vezi unde mai ai de imbunatatit. Testele vor evidentia lacune in cunoastere, ceea ce inseamna ca le poti elimina rapid si totodata sa capeti aptitudini si abilitati noi.

Teste de inteligenta precum si teste de aptitudini profesionale, logica si gandirea sunt foarte utile atunci cand esti in cautarea unui loc de munca sau pur si simplu vrei sa te cunosti mai bine. Cu Eurocor ai sansa sa o faci rapid cu testele online.

Nu exista nicio indoiala ca toti oamenii vor sa stie cat sunt de priceputi intr-un anumit domeniu. Vei constata ca intelectul nu este doar abilitatea de a citi sau de a rezolva ecuatii si nici capacitatea de a-ti aminti anumite fapte. Este vorba despre obtinerea oportunitatii de a-ti folosi creierul in cel mai eficient mod, de a rezolva probleme complicate si de a folosi un mod de gandire non-standard.

Cu ajutorul unui test de cariera vei putea cu usurinta evalua:

  • abilitatile cognitive si intelectuale;
  • abilitatile psihomotorii, in special cu privire la acuratetea perceptiei, viteza, forta, rezistenta si coordonarea miscarilor si a operatiilor manuale;
  • starea functionala si emotionala;
  • trasaturile de personalitate si atitudini sociale;
  • cunostintele profesionale si nivelul de asimilare a atributiilor oficiale;
  • abilitatile necesare pentru solutionarea problemelor situationale: abilitati profesionale, evaluarea formarii competentelor manageriale si a altor competente, nivelul dezvoltarii competentelor de productie si a testelor de caz;
  • potentialul managerial, stilul individual de comunicare si interactiune de afaceri, relatii interpersonale, in special, stilul de conducere, roluri de echipa;
  • caracteristicile socio-psihologice si sociologice, in special, nivelul de satisfactie la locul de munca, valorile profesionale, etc.

Testarea online este un fel de examen care iti testeaza cunostintele. Prelucrarea instantanee a raspunsurilor iti permite sa obtii rapid un raport complet si sa faci o concluzie obiectiva despre abilitatile tale. Poti sa iti supui testarii in orice moment convenabil, din orice colt al lumii  –  nu este uimitor acest fapt?

Cauti un loc de munca? Ai deja experienta de munca, dar nu ai un certificat care sa confirme acest lucru? O testare online te va ajuta sa afli mai multe despre abilitatile tale profesionale sau despre domeniile in care vei obtine mai usor succesul mult dorit.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata