În bucătărie avem o băutură care ne scapă de mirosul urât de pe prosoape

De Jurnalul Național Actuale Utile 247 citiri
4 min citire

Inrolare trafic.ro
Dacă ai prosoape care încă miros după o spălare normală, acest truc poate fi soluția pentru ca prosoapele tale să piardă mirosul. Așa că, vezi care este băutura din bucătărie care te scapă de mirosul urât de pe prosoape.

Vodca, băutura din bucătărie care te scapă de mirosul urât de pe prosoape

Ca mai toate gospodinele, sunt convins că și tu te confrunți cu această problemă, deși știi sigur că ai pus tot ce trebuie în mașina de spălat atunci când ai băgat prosoapele.

Tot ce trebuie să faci este să adaugi puțină vodcă în apă și să lași prosoapele să se înmoaie înainte de a începe un ciclu de spălare.

Tot cei ai nevoie pentru asta este mașina de spălat, o cană de vodcă și, bineînțeles, detergent de rufe.

1.Toarnă vodca în apă

Va trebui să torni o cană de vodcă în cuva mașinii de spălat, pe măsură ce aceasta se umple cu apă. Este important să folosești apă călduță și pentru prosoapele colorate și apă caldă pentru prosoapele albe.

2.Adaugă detergentul de rufe

Adaugă detergentul de rufe în cuva care se umple. Odată ce detergentul este înăuntru, pune o încărcătură de prosoape în mașina de spălat.

 

3.Lasă prosoapele să se înmoaie în amestecul cu vodcă

Odată ce cuva este plină, pune mașina pe pauză și lasă prosoapele să se înmoaie timp de 1 oră. Înmuierea va permite atât detergentului, cât și vodcii care luptă împotriva mirosurilor să pătrundă în fibrele prosoapelor pentru o curățare în profunzime.

4. Spală în mod normal și scapi de mirosul urât de pe prosoape

După ce le-ai lăsat la înmuiat în amestecul de vodcă, detergent și apă, spală încărcătura de prosoape în mod normal.

Alte moduri de a folosi vodca pentru curățare

Conținutul ridicat de alcool și lipsa mirosului fac din vodcă partenerul ideal pe care să-l ai la îndemână atunci când tratezi petele, cureți grăsimea și neutralizezi mirosurile.

Deodorizează pantofii și hainele: Amestecați o parte de vodcă cu o parte de apă într-o sticlă cu pulverizator și pulverizați întreaga piesă de îmbrăcăminte de la distanță
Deodorizați tapițeria: Tot ce trebuie să faceți este să amestecați părți egale de apă și vodcă într-o sticlă de pulverizare curată și pulverizați obiectele de la distanță. Vei observa că mirosul va dispărea în câteva minute.
Îndepărtează mirosurile de pe saltele: Pune două doze de vodcă într-o sticlă cu pulverizator și pulverizează o ceață de vodcă pe toată salteaua și așteaptă să se usuce. Trebuie să așteptați ca salteaua să se usuce înainte de a o folosi.
Degresează suprafețele din bucătărie: Trebuie doar să amesteci o cană de apă, o cană de vodcă, o cană de oțet alb, o jumătate de linguriță de detergent de vase și puțin ulei esențial. Curățați fiecare suprafață cu puțină soluție și o cârpă din microfibre. Și nu uitați să lustruiți fiecare suprafață cu o a doua cârpă din microfibre, pentru a le face să strălucească.

Sfatrui de final. Spală prosoapele în încărcături mici

Pentru cele mai bune rezultate, nu aglomera cuva mașinii de spălat cu prosoape. Acestea au nevoie de spațiu să respire pentru a se curăța complet.

Curățarea prosoapelor în încărcături mici permite, de asemenea, o uscare mai ușoară și mai completă în cadrul unui ciclu de uscare a prosoapelor.

Sursa – playtech.ro