Programul de Paște al magazinelor Lidl din țară

Paștele se apropie curând, ceea ce înseamnă că magazinele mari din țară vor fi în mare parte închise. Află acum care este programul magazinului Lidl Paște 2019. De Paște, românii vor beneficia de zile libere începând cu data de vineri 26 aprilie, și până luni 29 aprilie, inclusiv. Minivacanța de Paște ar putea fi unită cu cea de 1 mai. 

Acest lucru înseamnă că prima zi de muncă după trecerea Paștelui 2019 ar putea fi marți, 30 aprilie. Cu toate astea, Guvernul se gândește să schimbe acest lucru având în vedere că miercuri, 1 mai 2019 este din nou zi liberă.

Așadar, această minivacanță de Paște s-ar putea uni în cele din urmă cu cea de 1 mai, iar românii ar putea beneficia astfel de zile libere începând de vineri 26 aprilie și până joi, 2 mai (6 zile).

Având în vedere aceasă minivacanță a românilor, conducerea magazinului Lidl a stabilit ca programul lor de Paște și de 1 mai să rămână unul obișnuit, fără mari schimbiări, astfel românii sunt așteptați și în acea perioadă la cumpărături.

Programul de Paște al Lidl, 2019

Pe data de 28 aprilie, adică de Paște, dar și în a doua zi de Paște, magazinele Lidl din întreaga țară vor funcționa după programul normal.

Conform datelor ce au fost puse la dispoziție pe site-ul oficial al magazinului, programul Lidl Paște 2019 va fi chiar acesta:

Vineri, 26 aprilie 2019: 07.30 – 22.00;

Sâmbătă, 27 aprilie 2019: 07.30 – 22.00;

Duminică, 28 aprilie: 08.00 – 21.00.

De asemenea, unele orare ale anumitor magazine din țară pot varia, în funcție de oraș.

Dacă doriți informații suplimentare cât mai clare privind programul de Paște al fiecăruia dintre magazinele Lidl din țară, nu ezitați să accesați site-ul www.lidl.ro, și să selectați exact magazinul Lidl în care veți veni la cumpărături.

Sursa: observator.tv

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata