Sedinte foto pentru bebelusi in studio

23

La fel ca si pozele de nunta, sedintele foto maternitate sau pozele de familie, sesiunile foto pentru sedinte foto bebelusi sunt ideale pentru a imortaliza cele mai pretioase momente din primele saptamani de viata ale bebelusului tau.

De ce sa alegi sedinte foto bebelusi?

Totul se petrece atat de repede in primele saptamani de viata ale bebelusului…te trezesti ca deja ai facut prima vizita la medic, urmeaza botezul…timpul zboara. Bebelusul si parintii sunt in faza de adaptare si invata sa isi sincronizeze ritmul biologic cu cel al copilului. Adevarul este ca parintii sunt cei care se adapteaza ritmului bebelusului si bebelusul este cel care impune ritmul. Pe scurt, nasterea unui bebelus a schimbat absolut toate obiceiurile din casa.

Tinerii parinti isi doresc sa pastreze toate aceste amintiri frumoase, pretioase cu bebelusii lor, momente aduse de sosirea bebelusului in viata lor. Exista atatea momente care nu sunt evidente insa pot fi imortalizate cu ajutorul unor poze magnifice. Acestea constituie amintiri magnifice pe care parintii le vor privi mai tarziu cu emotie. Imortalizarea acestor momente de complicitate cu mama si cu tata sunt importante, mai ales in primele luni de viata.

Fotografierea bebelusului permite constituirea unor poze de plasat in albumul bebelusului. Ar fi pacat sa nu beneficiezi de acesste amintiri pretioase pe care peste ani si ani le vei primi cu emotie.

Alege un fotograf profesionist pentru sedinta foto bebelusi

Cu siguranta ai pe smartphone o multime de poze cu bebelusul tau. Insa, un fotograf profesionist va sti sa transforme momentele obisnuite in momente feerice. Pozele vor fi de calitate excelenta. Vei putea sa ii implici si pe fratii mai mari in aceasta sedinta foto si vei realiza astfel cele mai frumoase poze de familie. Daca sedinta foto este realizata la domiciliu atunci bebelusul se va afla in mediul sau. Bebelusl va fi mai calm, se va simti in siguranta.

Drept urmare, pentru a surprinde toti pasii din fascinantul si uimitorul process al cresterii bebelusului lor, parintii pot incepe fotografierea bebelusului inca din primele zile de viata si vor continua cu sedinte foto nou nascuti in primul an pentru a avea cat mai multe amintiri frumoase cu copilul lor. Specialistii recomanda cate o sedinta foto pe an. Astfel, parintii vor avea o imagine clara a transformarii, dezvoltarii celui mic de care isi vor aminti cu drag peste cativa ani, atunci cand bebelusul lor va fi mare.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner