13.500 de lei este suma cu care BCR premiează cele mai frumoase desene realizate de copiii din Bucureşti

202

Banca Comercială Română (BCR) a anunţat că premiază cu 13.500 de lei cele mai frumoase desene realizate de copiii din Bucureşti, între 5 mai şi 20 iunie, în cadrul concursului „Încredere în culori”, a anunţat joi banca.

În prezent, concursul de desene „Încredere în culori” este adresat tuturor copiilor şi adolescenţilor din Bucureşti, cu vârsta cuprinsă între 6 şi 15 ani.

Astfel, acest concursul se desfăşoară în perioada 5 mai – 20 iunie, iar înscrierile în competiţie se fac până pe data de 2 iunie. Pentru a participa, elevii trebuie să realizeze un desen în format A3, pornind de la tema concursului, „Încredere în culori”, urmând ca acesta să fie încărcat de către profesori sau părinţi pe site-ul BCR – https://www.bcr.ro/ro/incredere-in-culori

În cadrul acestui concurs, desenele vor fi jurizate ţinând cont de trei elemente: compoziţie vizuală – 30 puncte; armonie cromatică – 35 puncte; originalitate – 35 puncte.

Juriul va fi format din: Ioana-Lavinia Streinu – Inspector şcolar pentru arte vizuale, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, Ana Cristina Grigoroiu – profesor Arte vizuale la Şcoala Europeană Bucureşti (SEB); Gina Badea (BCR), Tatiana Stancu (BCR).

Pentru fiecare clasă (clasa Pregătitoare, clasa I, clasa a II-a, clasa a III-a, clasa a IV-a, clasa a V-a, clasa a VI-a, clasa a VII-a, clasa a VIII-a) se vor acorda premiile I, II şi III. Premiile pentru participanţii situaţi pe locul I de la fiecare categorie vor fi reprezentate de un depozit la termen în valoare de 1000 de lei net, deschis pe numele câştigătorului, iar participanţii clasaţi pe locurile locurile II şi III vor fi primi kituri de pictură în valoare de 300, respectiv 200 de lei.

Toate lucrările câştigătoare, precum şi cele considerate că au o abordare originală, vor fi expuse în cadrul unei expoziţii la sediul central al BCR în perioada 19-20 iunie. Pentru a respecta măsurile de distanţare, vizitele vor fi realizate pe bază de programare. Cei care doresc să se înscrie, trebuie să intre pe pagina https://www.bcr.ro/ro/incredere-in-culori, unde pot găsi mai multe detalii, precum şi Regulamentul concursului.

Aşadar, Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private şi a băncilor de locuinţe.

BCR oferă o gamă completă de produse şi servicii financiare, printr-o reţea de 18 centre de afaceri şi 16 birouri mobile dedicate companiilor şi 370 de unităţi retail situate în majoritatea oraşelor din ţară cu peste 10.000 de locuitori. Clienţii BCR dispun de o reţea naţională de ATM-uri şi maşini multifuncţionale de aproape 1.800 de echipamente, aproximativ 13.000 POS-uri şi servicii bancare complete prin Internet banking, Mobile banking, Phone-banking şi E-commerce.

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din estul Uniunii Europene. 47.400 de angajaţi deservesc 16,1 milioane de clienţi în cadrul a 2.230 de filiale din 7 ţări (Austria, Republica Cehă, Slovacia, România, Ungaria, Croaţia, Serbia). La sfârşitul trimestrului III 2020, Erste Group deţinea active totale în valoare de 272 miliarde euro.

Sursa: agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata