3 Motive pentru care este indicat să angajezi o firmă de proiectări

28

Mobilarea casei poate părea mai mult un proiect ce ține de gusturile și preferințele personale ale designului. De fapt, există mai multe interese: costuri mai eficiente, alegeri înțelepte, de calitate și în special, posibilitatea de a folosi tot spațiul disponibil. Mai exact, mobila la comandă ajută la îndeplinirea tuturor acestor condiții.

O astfel de abordare nu este deloc o fiță, ci mai mult o necesitate. Chit că ne referim la dormitoare sau la bucătării, mobila la comandă ne dă perspectiva unor variante de a folosi spațiul disponibil.

Cum alegeți o firmă de proiectare a mobilei dorite

Mobila de bucătărie la comandă de exemplu, se numără printre cele mai complicate proiecte. Asta se datorează faptului că într-un spațiu mai mic este necesar un maxim de funcționalitate. Aici ne petrecem majoritatea timpului, iar activitatea realizată trebuie să fie cât mai eficientă. Astfel, mai mult ca sigur, personalul cu care veți colabora trebuie să se ridice la nivelul așteptărilor, pentru a putea realiza proiecte complexe.

La ce trebuie să fiți atenți

Cel mai probabil, mobila de bucătărie va include și dulapuri suspendate, o abordare deja cunoscută pentru a optimiza spațiul. Ceea ce face diferența sunt chiar detaliile. De exemplu, anumite inserții de sticlă, sau de oglinzi, vor da senzația de spațiu mai extins. Pentru bucătăriile mici, sunt de preferat dulapurile fără mânere, cu un sistem de închidere și de deschidere mai modern.

Dacă în plan se află și optimizarea costurilor, din acest motiv, la mobila de bucătărie nu trebuie să se facă excepție de la calitate. De exemplu, blatul, unul dintre cele mai scumpe dar și pretențioase elemente ce fac parte din setul de mobilier pentru bucătărie, este cel care are puterea de a modifica complet imaginea acestui spațiu.

Lucios sau cu aspect mat, în culori ce se completează sau contrastante, simplu sau poate incorporabile pentru electrocasnice, acesta trebuie să aibă o rezistență crescută la umiditate și temperaturi mai ridicate. În cazul unor bucătării cu o formă mai aparte, blatul poate să nu fie drept, ci de ce nu, curbat.

Finisajele contează și ele foarte mult, deoarece acestea pot face diferența dintre un set de mobilier simplu și unul cu bun gust. Accentele metalice, mânerele calitative, plita de asemenea, pot face parte din setul de mobilier, doar că unii implun o plată separată pentru acestea.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata