4 tipuri de cumpărături pe care le poți face online în pandemie

Pandemia a schimbat regulile jocului în ceea ce privește modul în care ne facem cumpărăturile: acum, business-urile dar și clienții se reorientează către magazinele virtuale. Așadar, după perioada de carantină, autoizolarea ne limitează și ea deplasările în afara locuinței și preferăm să facem shopping online. 

Pentru a evita aglomerația din supermarketuri și mall-uri ți recomandăm și ție această metodă de procurare a bunurilor de care ai nevoie. Iată ce poți comanda de pe Internet în pandemie!

Alimente și produse de îngrijire personală 

Cu ajutorul aplicațiilor de delivery, dar și a serviciilor puse la dispoziție de marile lanțuri de magazine, alimentele dorite pot ajunge direct la ușa ta, fără să fii nevoit să ieși din casă. De asemenea, cu un simplu click poți avea în sacoșa de cumpărături și produsele de îngrijire personală care îți sunt necesare chiar dacă ieșirile tale nu mai sunt, poate, la fel de frecvente ca înainte. Potrivit unui studiu publicat de startupcafe.ro, achiziția online a unor produse strict necesare a crescut considerabil pe timpul pandemiei, iar acest lucru este reflectat în cifrele deloc surprinzătoare. Astfel, vânzările online de alimente au crescut cu 28%, în timp ce vânzările pentru produsele de igienă personală și de îngrijire a casei s-au mărit cu 15%. 

Ochelari de vedere

Pandemia ne-a determinat pe mulți dintre noi să ne continuăm studiile sau activitatea profesională de acasă, din fața monitorului. De asemenea, timpul liber pe care îl utilizam înainte pentru a petrece cu prietenii sau pentru plimbări în aer liber și vacanțe îl dedicăm acum vizionării de filme și seriale. Având în vedere noul nostru stil de viață, ochelarii de vedere au devenit un accesoriu indispensabil pentru a ne proteja de lumina albastră pe care o emană ecranele device-urilor moderne. Știai că poți achiziționa online ochelari? Există site-uri care îți permit să probezi virtual perechea de ochelari care ți-a atras atenția, pentru a vedea dacă îți avantajează fizionomia. 

Imobile și spații industriale 

Printre cele mai bune investiții pe durata pandemiei sunt proiectele imobiliare și industriale. Având în vedere că shoppingul online este o tendință la nivelul mondial, firmele au nevoie de spații de depozitare. Numai în România, comerțul electronic a cresut cu 30% în 2020, față de 2019. Așadar, dacă pandemia te-a surprins cu o economii considerabile și vrei să investești inteligent, verifică ofertele online ale agențiilor imobiliare. 

Mobilier și decorațiuni 

Atunci când petreci mult timp în interiorul casei, cu siguranță că îți vin idei de reamenajare sau observi că anumite lucruri pot fi îmbunătățite în ceea ce privește designul și funcționalitatea locuinței tale. Din fericire, poți achiziționa online mobilier și decorațiuni, acest segment fiind foarte variat pe Internet. Practic, vei putea să îți aranjezi casa după bunul plac alegându-ți produsele favorite direct din fața calculatorului sau de pe telefonul mobil, evitând aglomerația din magazine. 

Dacă și tu te numeri printre adepții shopping-ului îți recomandăm să faci toate plățile direct pe site-ul comercianților cu cardul, pentru a evita contactul cu curierii la livrarea comenzilor. 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata