6 jocuri online care îți pot aduce bani

Din ce în ce mai mulți oameni dedică bani și timp jocurilor preferate. Smartphone-urile și jocurile online au crescut în ultimii zece ani și aproape 73% dintre persoanele cu vârste cuprinse între 4 și 20 de ani dețin cel puțin o consolă de jocuri video. În 2017, industria jocurilor video a crescut cu venituri de aproape 100 de miliarde de dolari.

Odată cu această explozie de oameni care utilizează jocuri, continuă să apară noi oportunități de a face bani în acest domeniu. De la bloguri de jocuri video la canale YouTube până la asistență tehnică, pasiunea pentru jocurile video poate fi transformată într-o sursă de venit.

 

Chiar poți fi plătit pentru a juca jocuri?

Poate sună prea bine pentru a fi adevărat, dar există mai multe moduri de a câștiga bani în industria jocurilor. Și poate fi mai ușor decât crezi.

Deși în principiu poți câștiga bani virtuali sau credite pentru jocuri online, există unele jocuri pe care le poți juca chiar și pe bani reali. Dacă nu ești interesat să ajungi un jucător profesionist, dar dorești să câștigi bani ușor în fiecare lună jucând jocuri, luați în considerare utilizarea site-urilor ca www.casino.com.ro.

1. Swagbucks

Swagbucks a început ca un program de recompense online care le oferea membrilor o serie de beneficii pentru utilizarea motorului de căutare Swagbucks. Acum compania s-a transformat într-un site GPT.

La Swagbucks, poți câștiga bani pentru lucrurile pe care le faci deja online. Evident, jocul este unul dintre cele mai bune moduri de a câștiga bani pe acest site. Jucând, poți câștiga (la întâmplare) credite care sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de „Swagbucks”. Aici, jocurile reprezintă doar una dintre opțiuni. Alte alternative de câștigare a banilor includ cumpărăturile, efectuarea de sondaje, trimiterea de prieteni, căutarea pe web și multe altele.

Poți răscumpăra creditele Swagbucks sub formă de carduri cadou Amazon, coduri de cupoane și alte câteva premii sau poți cere, de asemenea, convertirea creditele de joc în numerar, bani care pot fi transferați în contul tău PayPal.

2. Exodus3000

Exodus3000 este unul dintre cele mai populare jocuri de strategie RPG multiplayer. Jucătorii sunt transportați în viitor, la aproximativ 1.000 de ani distanță. Povestea jocului spune că Pământul nu mai este o planetă vie, durabilă din cauza unui eveniment catastrofal. Toți locuitorii au sarcina de a găsi minerale și „Mars Dollars” (care este moneda jocului) chiar de la baza lor de origine.

În principiu, există trei moduri de a acumula dolari Marte: căutarea ruinelor, mineritul vulcanilor și atacarea altor jucători. La atingerea unei sume suficiente, o puteți încasa sub formă de bani reali. Acesta este plin de distracție și simplitate, dar cea mai semnificativă parte a acestui joc online este că este ușor de accesat și de primit recompense.

După ce te-ai înscris ca membru, primești 5.000 de monede Marteca bonus de bun venit. Rata de schimb este de 20 USD pentru 300.000 de dolari Marte.

3. Rummy

 

Acesta este unul dintre cele mai interesante jocuri online, unde poți câștiga o sumă frumoasă de bani. Dacă îți place să joci remi și vrei să câștigi bani cu acest joc interesant, atunci trebuie să încerci. poți testa jocul online sau poți descărca aplicația cu același nume. Unele dintre caracteristici notabile ale acestui joc sunt plăți ușoare și asistență 24/7.

 

4. SecondLife

Acesta este unul dintre cele mai mari site-uri de jocuri online. Se zvonește că Anshe Chungthe a devenit milionar jucând jocuri pe acest site, care, la momentul de față, are peste 2 milioane de membri activi.

Tranzacția imobiliară (cumpărarea și vânzarea proprietăților virtuale) este cea mai populară activitate de pe site. În plus, te poți implica în activități precum fashionul, crearea și vânzarea de conținut, gadgeturi și spectacole la evenimente și concerte rock.

 

5. PaidGamePlayer

PaidGamePlayer este un site de jocuri online bazat pe concursuri. Pe acest site există peste 25 de jocuri online oferite. Poți juca împotriva altor utilizatori jocuri interesante precum Zuma, Bejeweled 2 și Family Feud.

Principalul scop al acestui joc este să ajungi în cercul câștigătorilor. Vei fi compensat petru fiecare competiție câștigătoare. Un membru se poate bucura de mai multe beneficii, iar câștigurile devin mai profitabile pe măsură ce avansează spre topul clasamentului. Dar, spre deosebire de alte portaluri, la PaidGamePlayer este nevoie să achiți o tază de membru.

Potrivit PaidGamePlayer, peste 250.000 de dolari în numerar și premii profitabile sunt acordate zilnic utilizatorilor. În afară de participarea la joc, alte câteva modalități interesante de a câștiga bani sunt sondajele de opinie, testarea jocurilor noi sau încercarea diferitelor produse.

6. World Winner

Prin intermediul World Winner, o platformă de jocuri bazată pe aplicații și web, poți participa la diferite turnee de jocuri și, bineînțeles, poți câștiga bani. Turneele disponibile includ Spades, Super Plinko și Angry Birds.

Taxa minimă de participare este de 0,25$, iar World Winner îți permite să te antrenezi gratuit înainte de a participa la un turneu. Poți utiliza numai PayPal sau un card de credit sau de debit pentru a plăti taxa de membru. World Winner oferă, de asemenea, un credit Bonus Bucks de 10$ pentru jucătorii noi, la momentul efectuării primei depuneri.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata