Ai grija de datele stocate in telefon, cu ajutorul EaseUS MobiMover!

Daca in trecut, prin intermediul telefonului mobil puteam doar comunica vocal prin apelauri sau prin mesaje, in momentul de fata detinerea unui telefon mobil inteligent este absolut esentiala si ne ajuta sa facem foarte multe activitati.

Transferul de date intre doua dispozitive sau crearea unei copii de rezerva sunt doar doua dintre lucrurile pe care le putem face prin intermediul unui telefon mobil inteligent.

EaseUS MobiMover este fara indoiala cea mai utilizata aplicatie de catre utilizatorii de smartphone-uri atunci cand acestia doresc sa transmita anumite date sau sa creeze o copie de rezerva cu informatiile pe care le detin in momentul de fata.

Aceasta aplicatie nu implica nici un cost, acest lucru reprezentand unul dintre cele mai mari avantaje si poate fi utilizata fara nici un fel de limita sau costuri suplimentare. De asemenea, EaseUS MobiMover va poate asigura o viteza foarte mare de transfer a datelor si fisierelor, intre doua dispozitive pentru care aceasta aplicatre trebuie utilizata, de catre toti utilizatorii de smartphone-uri.

Programul poate fi descarcat accesand site-ul www.easeus.com, site unde pe langa program in sine, veti gasi si toate detaliile pe care doriti sa le aflati, atat despre aplicatia in sine si capabilitatile acesteia, cat si despre serviciile oferite.

EaseUS MobiMover este o aplicatie dedicata utilizatorilor de iPhone-uri, avand posibilitatea de a realiza actiuni precum:

  • Transferul datelor de pe un iPhone pe un alt iPhone,
  • Transferul datelor de pe iPhone catre un calculator,
  • Transferul datelor de pe un calcualtor catre un iPhone

Va este teama ca o sa pierdeti fotografiile din dispozitive? Ei bine, cu ajutorul MobiMover va puteti crea copii de siguanta ale datelor iPhone/iPad pe un PC ori laptop, pentru a evita pierderea accidentala a datelor.

Software-ul este extrem de usor de utilizat, nefiind nevoie de cine stie ce cunostinte in domeniu, fiind special conceput in acest fel, astfel incat oricine sa il poata utiliza, indiferent de situatie.

Un alt aspect, este legat de faptul ca dupa actualizari de sistem de operare, pot fi utilizate in continuare toate fisierele transferate cat si copia de rezerva efectuata, fiind un alt motiv pentru care o astfel de aplicatie trebuie utilizata de catre toti posesorii de iPhone.

Totul va este pus la dispozite pe site-ul mai sus mentionat, astfel ca sunteti invitati /

EaseUS MobiMover este din punctul nostru de vedere, cea mai utila aplicatie dintre aplicatiile a caror utilizare nu genereaza costuri suplimentare motiv pentru care este recomandata aceasta aplicatie, tuturor utilizatorilor de telefoane ce au preinstalat sistemul de operare iOS.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata