Un bancomat din localitatea Castelu a fost aruncat în aer.

De Jurnalul Național Actuale Bani Justiţie 138 citiri
2 min citire
Un bancomat a fost aruncat în aer în localitatea Castelu, judeţul Constanţa. Alerta la numărul de urgenţă 112 a fost dată noaptea trecută în jurul orei 3.15. La locul incidentului au ajuns imediat mai multe echipaje de poliţie.

În acest moment nu se cunoaşte suma care ar fi fost sustrasă din bancomatul aruncat în aer.

Astfel că, cercetările au fost preluate de polițiști ai Serviciului Investigații Criminale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Oamenii legi îi caută în prezent pe faptaşi. În zonă sunt foarte multe camere de supraveghere şi nu ar trebui să le fie greu poliţiştilor să-l identifice pe făptaş.

„Astăzi, în jurul orei 3.15, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bancomat din comuna Castelu a fost spart.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, iar bancomatul este distrus ca urmare a unei explozii.

Cercetările au fost preluate de polițiști ai Serviciului Investigații Criminale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În cauză sunt continuate cercetările în vederea stabilirii identității persoanelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun”, a anunțat IPJ Constanţa.

Mai mult decât atât, bancomatul nu prea era folosit de locuitorii din zonă şi tocmai de aceea reprezentaţii băncii intenţionau ca în zilele următoare să-l ridice, conform ziuaconstanta.ro.

TAGGED: , ,