Alpha Bank România a semnat un parteneriat cu compania globală de servicii de plată American Express

114

În prezent, Alpha Bank România a semnat un parteneriat cu compania globală de servicii de plată American Express prin care oferă comercianţilor locali oportunităţi de creştere prin accesul la o nouă categorie de deţinători de carduri premium, ceea ce poate contribui la extinderea afacerii lor, a anunţat miercuri banca.

În contextul extinderilor, reţeaua globală AMEX acoperă peste 150 de ţari şi regiuni, fiind unul dintre cei mai mari emitenţi de carduri, cu peste 114 milioane de carduri emise în întreaga lume.

Plasând evoluţia în centrul valorilor sale, Alpha Bank România continuă să îşi consolideze poziţia pe piaţa de plăţi, în linie cu tendinţele globale, răspunzând astfel cererii tot mai mari de soluţii de plată digitale.

Această serie de inovaţii a presupus multiple lansări pe piaţa locală, cum ar fi cea a primei soluţii SoftPOS din România – Alpha PhonePOS, implementarea cu succes a noii soluţii „Instant Money Back” pe platformele online eMag şi Fashion Days împreună cu PayU, participarea la programul-pilot global VISA Installments şi certificarea noilor terminale POS Verifone Engage, în parteneriat cu Printec România, în paralel cu extinderea progresivă a tehnologiei bancare self-service în unităţile sale teritoriale.

În prezent, Alpha Bank România este o bancă universală, care oferă o gamă largă de servicii şi produse financiare atât persoanelor fizice, cât şi companiilor, prin intermediul unei reţele de sucursale situate în Bucureşti şi în alte oraşe din ţară.

Aşadar, Alpha Bank România contribuie în mod activ la dezvoltarea sectorului bancar, cu iniţiative care includ lansarea primei ipoteci cu rată fixă pe 10 ani la începutul anilor 2000, ceea ce a dus la crearea pieţei locale a ipotecilor.

Sursa: agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata