Ambalaje practice, oricând disponibile, de la Snick Ambalaje

Fie că te gândești să petreci cu prietenii un weekend memorabil sau pur și simplu vrei să petreci timp de calitate cu familia ta, ambalajele de la Snick Ambalaje sunt acolo pentru tine pentru a-ți oferi utilitate.

Compania a fost înființată în anul 2007 și de atunci este renumită pentru comercializarea de ambalaje de unică folosință de bună calitate.

 

Ce tipuri de ambalaje produce Snick Ambalaje și pentru cine?

Ambalajele de la Snick Ambalaje sunt biodegradabile și sunt o alternativă bună atunci când evenimentul sau petrecerea dorită este numeroasă. Nu trebuie să-ți mai faci griji pentru farfuriile și tacâmurile invitaților. La ei găsești o varietate mare de produse din care poți alege setul potrivit.

Snick Ambalaje colaborează cu firmele HoReCa și se asigură că pachetele se mulează pe orice fel de eveniment.

 

Găsesc și altfel de produse din gama Snick Ambalaje?

Dacă intri pe site-ul lor snick-ambalaje.com găsești și produse de curățenie și igienă pe care le poți folosi în pregătirea mâncărurilor în restaurante sau fast-food-uri. De asemenea, detergenții disponibili aici conțin soluții dezinfectante întocmai pentru a evita incidente neplăcute. Își doresc de la clienții lor garanția că produsele și-au îndeplinit scopul, pentru că în acest domeniu nu există loc de nesiguranță.

Conceptul lor, atunci când au pus bazele companiei, a fost de a asigura întotdeauna confortul clientului și a nu dezamăgi. Snick Ambalaje ne oferă siguranța reușitei evenimentului nu doar prin calitate, ci și prin estetica produselor. Indiferent de tipul de eveniment, produsele lor se găsesc în diferite culori.

Dacă evenimentul tău are un dress code negru și îți dorești ca acest lucru să se reflecte și în tacâmurile folosite, Snick Ambalaje se poate ocupa de asta. Paharele și tot ce ține de ambalaje pot avea diverse modele sau tipare. Întocmai pentru a se integra perfect în reușita petrecerii tale.

Odată cu interzicerea plasticului în compoziția produselor de unică folosință s-a mulat pe orice cerere și a făcut în așa fel încât lipsa lor să nu ne simtă. Articolele sunt produse din frunze de palmier, spre exemplu, o alternativă mult mai practică și mai naturală decât plasticul. Acest lucru o garantează indirect numărul impresionant de clienți și cererile acestora.

 

Compania a investit în dezvoltarea și în introducerea produselor eco-friendly întocmai pentru a proteja mediul înconjurător și pentru a nu-i face lucruri dăunătoare. Natura și tot ce se află împrejurul nostru ne ajută să fim mai sănătoși și ne dă instant o stare de bine.

 

Pentru a fi la curent cu noile produse lansate, newsletter-ul lor este disponibil doar dacă te abonezi la el. Datorită comenzilor voluminoase, uneori stocul la anumite categorii de produse este epuizat. Dar prin introducerea adresei tale de email în locul indicat pe site, vei fi înștiințat de fiecare dată când produsele revin în stoc.

 

De asemenea, îți poți face și cont pe site-ul lor, menționat mai sus. Acest lucru te ajută pentru a vedea oricând achizițiile făcute. Cam aceștia ar fi pașii pe care tu trebuie să-i urmezi pentru a avea acces la noile lansări și la achizițiile viitoare.

 

Contact:

comenzi@snick-ambalaje.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata