Anamaria Prodan, patroană de televiziune

De Jurnalul Național Cultură Lifestyle Locuri de muncă 201 citiri
4 min citire
Cunoscuta impresară de fotbal Anamaria Prodan s-a pus serios pe afaceri. Pe 1 Decembrie, chiar de Ziua Naţională a României, a pornit emisia posturilor de televiziune în care aceasta a investit bani grei. De altfel una dintre marile vedete din România ce s-a alăturat acestui proiect.

Recent, Anamaria Prodan anunţa că va deschide două posturi noi de televiziune în România, chiar de Ziua Naţională.

Anamaria Prodan, patroană de televiziune

Astfel, Este vorba despre proiectele Realitatea Sportivă şi Realitatea Star, legate de trustul media Realitatea. Celebra impresară a investit aproape un milion de euro în cele două posturi TV, potrivit detaliilor date de către CNA (Consiliul Naţional al Audiovizualului).

“Pe 1 Decembrie, oameni buni, de Ziua Națională a României, familia Realitatea se mărește cu două proiecte: Realitatea Sportivă și Realitatea Star. Anamaria Prodan va fi acționar la ambele televiziuni și se va ocupa de partea tot ce ține de partea editorial”, anunţa recent Claudiu Giurgea.

În contextul financiar, despre contribuţia financiară a doamnei Prodan în cele două posturi de televiziune, CNA a precizat că este vorba despre aproximativ 800.000 de euro.

Kamara, unul dintre starurile ce au bătut palma cu Anamaria Prodan

Unul dintre starurile ce vor lucra pentru Anamaria Prodan este cunoscutul cântăreţ Kamara, cel care forma trupa Alb Negru alături de Andrei Ştefănescu.

Impresara a şi postat miercuri, de 1 Decembrie, pe contul său de Instagram, mai multe imagini de pe platourile noii televiziuni, în care apare alături de Kamara şi de Gabriella Nastas, cântăreaţa de peste Prut cu care artistul are o relaţie.

Astfel, Kamara şi Gabriella vor prezenta împreună matinalul sportiv în fiecare dimineaţă.

“Este bărbatul pe care îl admir şi mă pot sprijini oricând, la orice oră. Ne uneşte dragostea pentru muzică şi amândoi suntem îndrăgostiți de ceea ce facem. Suntem prieteni foarte buni şi eu îi ascultam muzica de la Alb Negru încă de mică. Iar acum ne-am cunoscut”, povestea recent cântăreaţa din Republica Moldova despre Kamara, potrivit Click,ro.

Pe Kamara şi Anamaria Prodan îi uneşte şi altceva

Presa a tot scris, în ultima perioadă, despre o posibilă relaţie pe care Kamara ar fi avut-o, în trecut, cu Corina Caciuc, actuala iubită a lui Laurenţiu Reghecampf.

Kamara a ţinut să lămurească situaţia, explicând că nu a fost vorba despre o relaţie, ei doar întâlnindu-se de câteva ori.

“Formația mea avea turneu prin țară. Habar nu am cum s-a descurcat să ajungă la scenă, spunându-mi că e mare fană a mea, că toată viața a visat să mă cunoască. Eram la Călimănești și nici nu știam de unde era!

La concertele noastre erau mii de femei. Ulterior, am aflat că e din Deva. Nici nu am întrebat-o cum o chema! Eu sunt îndrăgostit de când mă știu de muzică și de copiii mei. În rest este distracție.

Eu nu am locuit cu fata asta. Am văzut-o sporadic de câteva ori, cred, când o chemam pe la mine: cele două seri petrecute la Călimănești și parcă una la mare, una la București și, ultima, la Ploiești.

Atât. Niciodată mai mult de o noapte!”, a explicat Kamara, într-un interviu pentru realitateasportivă.net.