Atractii turistice europene subapreciate

Uita de Turnul Eiffel din Paris si Turnul din Londra! Europa are o multime de atractii turistice mai putin apreciate, cum ar fi Sanctuarul plutitor al pisicilor din Amsterdam, Olanda, Academia Nasului din Lund, Suedia, Muzeul Sforaitului din Alfeld, Germania. Asadar, inainte de a pleca in urmatorul city break, verifica lista de mai jos, ca sa fii sigur ca nu ratezi cateva obiective inedite, nedescoperite inca de prea multi turisti.

In fiecare an, zeci de milioane de turisti iau cu asalt marile orase europene, astfel ca in plin sezon, multe centre urbane devin foarte aglomerate si sufocante. Turistii care nu vor doar sa bifeze niste obiective turistice foarte populare, ci, din contra, isi doresc experiente autentice, sa testeze atmosfera locala, sa intre in contact cu oamenii si cultura locului, se pot aventura in locuri mai putin cunoscute strainilor (si bizare), deci mai putin aglomerate.

Muzeul David Hasselhoff din Berlin, dedicat starului din celebrul serial de televiziune Baywatch, este printre cele mai neglijate atractii turistice. Pe locul doi se afla Sanctuarul plutitor al pisicilor din Amsterdam, un adapost pentru pisicile abandonate si fara stapan din oras.
AC
Alte atractii turistice subapreciate de turisti sunt Mini Europe din Bruxelles, un parc in care poti vedea, in miniatura, peste 80 de orase europene (in acest proiect, Romania este reprezentata de Palatul de la Mogosoaia); Galeria subterana din Stockholm si Muzeul Alchimistilor si Magicienilor din Praga.

– Academia Nasului din Lund, Suedia
– Muzeul suprarealist Design Panoptikum din Berlin, Germania
-Plaja Équihen din Normandia, Franta
-Casele cubice din Rotterdam, Olanda
– Centrele de tratament si infrumusetare cu bere din Imst-Pitztal, Austria
– Muzeul cartofilor prajiti din Bruxelles, Belgia

sursa wall-street.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata