BCR Leasing lansează un produs aniversar de leasing financiar

0 51

Cu o dobândă de 2% în euro, BCR Leasing lansează un produs aniversar de leasing financiar, pentru companiile care vor încheia contracte noi, în următoarele 2 luni, se arată într-un comunicat de presă al societăţii.

Astfel, BCR Leasing IFN aniversează 20 ani de activitate. În prezent, compania se află în plin proces de tranformare digitală şi proiectează iniţiative strategice, dezvoltate în jurul conceptelor de facilitare a accesului la finanţare. Eficientizarea continuă a proceselor interne, investiţiile în oameni, în infrastructura IT, precum şi accelerarea digitalizării serviciilor şi produselor au creat premisele de valorificare a oportunităţilor de business în mediul online şi au redus semnificativ timpul de răspuns la cererile de finanţare ale clienţilor săi.

„Aniversăm luna aceasta „primii 20 de ani”, cu lecţii importante de bussines şi de ce nu, de viaţă. Sunt ani în care am dezvoltat şi ne-am dezvoltat alături de clienţii nostri, cărora le mulţumim pentru susţinere şi îi asigurăm că şi în următorii 20 de ani vom continua să fim acelaşi partener de încredere. Angajamentul nostru pentru viitor este definit de acelaşi deziderat: de a face mai mult şi mai bine pentru clienţii si partenerii noştri. Şi pentru că dincolo de volumele finanţate şi eficienţa operatională sunt oamenii, echipa BCR Leasing, vreau să le mulţumesc colegilor mei care au construit în fiecare zi, 20 de ani de BCR Leasing”, a declarat Vlad Vitcu, CEO BCR Leasing.

Cu această ocazie, BCR Leasing marchează evenimentul prin lansarea unui produs aniversar de leasing financiar, cu o dobândă de 2% în euro, pentru companiile care vor încheia contracte noi, în următoarele 2 luni.

În cei 20 de ani de activitate, BCR Leasing IFN a încheiat peste 130.000 de contracte cu firme mici si mijlocii, mari companii, entităţi din sectorul public şi clienţi individuali, care au accesat finanţări pentru 140.000 de bunuri precum: autoturisme, vehicule comerciale, echipamente şi bunuri imobiliare.

Anul trecut, compania şi-a concentrat eforturile în a sprijini 2.000 de clienţi aflaţi în dificultate, oferind soluţii imediate de amânare la plată a ratelor, susţinând astfel mediul antreprenorial afectat de pandemie. Cu o strategie adaptată contextului socio-economic în 2020, activul total al BCR Leasing a crescut cu 11% comparativ cu anul precedent, ajungând la valoarea de 2,5 miliarde lei, având la bază volumele de vânzări noi cât şi calitatea portofoliului existent. Rezultatul operaţional a crescut cu 6% comparativ cu anul precedent, iar raportul dintre cheltuieli şi veniturile operaţionale s-a îmbunătăţit, reflectând astfel eficienţa companiei. Volumul de vânzări a continuat să fie stimulat de principalele canale de vânzare, respectiv BCR şi parteneriatele încheiate cu dealeri şi importatori din piaţa de leasing.

Aşadar, BCR Leasing IFN este prezentă pe piaţă romanescă a leasingului din 2001, ca subsidiară a Băncii Comerciale Române, parte a grupului financiar central-european Erste Group. Compania oferă o gamă completă de servicii de leasing financiar şi credit pentru achiziţionarea de bunuri de folosinţă îndelungată: vehicule (autoturisme, vehicule comerciale, flote de autoturisme) şi echipamente (maşini agricole, echipamente medicale, software şi echipamente IT etc.).

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata