Beneficiile masajului anticelulitic

După cum știm cu toții, celulita afectează majoritatea persoanelor indiferent de sex, vârstă sau greutate. Cu toate acestea, astăzi există o serie de tactici pentru a reduce acumularea de grăsime care apare mai ales pe coapse, fese, șolduri și abdomen.

Pentru a combate această problemă atât de dificilă, a apărut masajul anticelulitic, care este folosit pentru a reabsorbi lichidele care tind să se acumuleze formând această infecție a pielii nedorită.

Credeți că acest tratament poate funcționa izolat pentru a elimina așa numita „coajă de portocală”? Sub nicio formă. Experții consideră că pentru a o trata eficient trebuie să existe o combinație de trei factori determinanți, cum ar fi exercițiul, alimentația și tratamentul în sine pentru a elimina diferitele tipuri de celulită pe care le aveți.

Tipuri de celulită

Da, ați citit bine! Nu există doar un singur tip de celulită, ci există trei tipuri diferite. Deci, dacă doriți să descoperiți mai multe informații, citiți cu atenție acest articol pentru a afla care este diferența dintre ele.

Celulita dură: Cele mai multe femei tinere, în special 9 din 10, suferă de efectele acestei afecțiuni. Este un fel de celulită care este adesea însoțită de vergeturi și apare de obicei pe coapse și fese.

Celulita moale: Acesta este un tip de celulită diferit de cel precedent. În acest caz, afectează de obicei femeile puțin mai în vârstă și apare în mai multe zone ale corpului feminin.

Celulita edematoasă. Este cel mai frecvent tip de infecție a pielii, în care celulita nu se manifestă, ci este însoțită de o remarcabilă retenție de lichide. Din acest motiv, este foarte important să o tratați în mod corespunzător.

Masaj anticelulitic pentru tratarea tuturor tipurilor de celulită

Ei bine, deși există o gamă largă de tehnici și metode pentru scăderea sau cel puțin reducerea considerabilă a efectelor acestei afecțiuni, adevărul este că masajul anticelulitic poate fi eficient în toate aceste cazuri. De ce să alegeți acest tratament special?

Masajul anticelulitic este unul care poate fi efectuat în centre SPA sau acasă. Acesta constă în masajul zonelor afectate pentru a activa circulația sângelui și pentru a reabsorbi grăsimea acumultată în anumite părți ale corpului (în principal, la femei). Pentru aceasta, se recomandă utilizarea diferitelor geluri sau creme speciale.

 

Diferite tehnici pentru masajul anticelulitic

După distingerea diferitelor tipuri de celulită, vă putem spune că există o serie de tehnici pe care le puteți utiliza acasă, dacă nu aveți timp să mergeți la un centru SPA.

Încheieturi. Utilizați încheieturile pentru a face cercuri în zonele în care se acumulează grăsimi.

Masați: Masați zonele afectate utilizând presiunea exercitată de degete și palmele mâinilor.

Lovire: Utilizați-vă palmele pentru a lovi pielea repede, dar fără să o bruscați.

Apăsați: Apăsați pielea cu încheieturile și, pentru asta, încrucișați degetele mâinilor.

Cu toate acestea, dacă masajul la domiciliu nu este punctul vostru forte sau rezultatele nu sunt cele așteptate, vă recomandăm să mergeți la Thaico SPA, un centru SPA de excepție, acolo unde vă puteți lăsă cu încredere pe mâna specialiștilor.

Aceștia vă vor oferi posibilitatea să vă bucurați de tratament anticelulitic cu argilă termală. Rezultalele împachetării cu argilă vor fi amplificate de masajul anticelulitic cu crema termoactivă pe bază de apă termală și extract de castan sălbatic, iederă și rusco..

În timpul tratamentului asupra pielii se va produce un efect termic, în urma căruia se vor elimina lichidele în exces din țesuturi, iar epiderma va primi mineralele necesare, acționându-se astfel  asupra nodulilor macro și micro celulitici. Pielea voastră va deveni mai suplă, mai tonifiată și elastică.

În plus, se va activa circulația sângelui care va contribui la reducerea acumulării de lichide și se vor oxigena țesuturile. În plus, se vor diminua țesuturile adipoase. În acest fel pielea nu va mai avea un aspect dur și neplăcut, ci va redeveni netedă, fermă și luminoasă.

Așadar, dacă doriți să vă bucurați de beneficiile unui astfel de tratament, dar și de multe alte tipuri de răsfăț (masaj Deep Tissue, masaj suedez, masaj cu pietre calde, masaj capilar etc.) alegeți Thaico SPA Bucuresti, căci nu veți regreta.

Mai multe pe THAicoSPA.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata