Brățările fixe – un cadou potrivit pentru bărbați

De Continut Sponsorizat Lifestyle Publicitate 191 citiri
6 min citire
Masculinitatea transmite putere și mister, iar ținutele alese trebuie să scoată în evidență acest lucru prin fiecare element. Acordă foarte mare atenție accesoriilor de fiecare dată când le cumperi, dar mai ales când le porți, deoarece acestea pot transforma radical aspectul outfitului. Bijuteriile sunt accesorii la fel de comune și în rândul bărbaților ca și în cazul femeilor, însă acestea trebuie alese cu pricepere pentru a întări trăsăturile celui care le poartă.

Brățări fixe pentru o ținută masculină

Aceste bijuterii sunt foarte îndrăgite de reprezentanții sexului puternic, fiind adecvate pentru majoritatea stilurilor vestimentare. Deși sunt disponibile modele variate, potrivite tuturor gusturilor, ultimele tendințe plasează brățările fixe de aici în topul preferințelor.

Acestea sunt confecționate din materiale durabile, precum piele naturală sau silicon, și sunt accesorizate cu elemente din metale prețioase, pietre semi-prețioase sau chiar diamante.

Poți opta pentru o brățară din silicon cu elemente de aur alb pentru ținutele sport. Este comod de purtat, ușor de asortat și foarte rezistentă în timp.

Pentru stilul casual sau elegant, alege bijuterii confecționate din piele naturală, care poate fi combinate atât cu aur alb, cât și cu aur galben. Aceastea vor completa perfect orice ținută, oferindu-i o notă de exclusivitate.

De ce brățări fixe din aur? Ei bine, dacă femeile sunt caracterizate de frumos, bărbații cu siguranță sunt caracterizați de calitate. Acest lucru ce dictează inclusiv alegerea accesoriilor, motiv pentru care este recomandat să alegi un metal prețios. În plus, o astfel de achiziție devine chiar o investiție, deoarece valoarea aurului crește în timp.

Idei de cadouri pentru bărbați

Cadourile pentru bărbați sunt mereu o provocare, indiferent de ocazie. Dacă nu știi încă ce cadou este potrivit pentru aniversare, celebrarea relației sau Crăciun, află că bijuteriile din aur sunt soluția salvatoare și în cazul bărbaților. Acestea sunt practice, calitative si nu se devalorizează.

Iată câteva sugestii de cadouri deosebite pentru orice bărbat:

– brățara fixă reprezintă cadoul perfect pentru orice ocazie, deoarece este un accesoriu deosebit, masculin și versatil. La Arjewels găsești o gamă variată de brățări pentru bărbați, toate cu detalii unice și foarte minuțios lucrate. Pentru a crește valoarea sentimentală a cadoului, poți alege  un model personalizat, pe care să fie gravat mesajul sau simbolul dorit.

– pentru bărbați la patru ace, poți opta pentru un set de butoni, ac de cravată și pin de rever. Aceste piese sunt accesorii foarte elegante și potrivite pentru ocazii speciale cum ar fi ceremonia căsătoriei sau o gală de premii. Dacă vrei să impresionezi într-un mod absolut, alege ca acestea să fie confecționate din aur alb. Sunt prețioase și se asortează foarte ușor cu orice culoare a ținutei.

– inelul este un cadou îndrăzneț în rândul bărbaților. Oferă un astfel de cadou atunci când știi că persoana și-l dorește sau obișnuiește să poarte. Nu ezita să alegi o astfel de bijuterie din aur, va fi extrem de apreciată și îndrăgită întotdeauna.

Ce poți grava pe o brățară personalizată?

Dacă te-ai hotărât să oferi o brățară personalizată, trebuie să alegi și textul sau simbolul potrivit, în funcție de ocazie. În continuare, ți-am pregătit câteva idei utile care să te inspire:

  • Celebrarea relației sau căsătoriei: Fiind un eveniment special pentru orice cuplu, poți opta să gravezi data nunții sau ziua voastră. De asemenea, un impact la fel de emoționant îl are și întipărirea numelui persoanei iubite, un simbol ce reprezintă iubirea sau o declarație specifică;
  • Venirea unui copil: Această etapă este una dintre cele mai importante din viața unui om, iar atenția se canalizează către bebeluș o bună perioadă de timp. Astfel, cele mai bune variante sunt gravarea numelui copilului, data sa de naștere sau un simbol specific;

  • Aniversare: Cel mai potrivit pentru un asemenea eveniment este să imprimi o urare personală sau un simplu „La mulți ani!”. Dacă vrei să devii mai specifică, poți adăuga și data aniversării sau un text în care să îți exprimi aprecierea;
  • Obținerea unui premiu: Marcarea unui asemenea eveniment trebuie să conțină un text cu felicitări și ziua evenimentului pentru a rămâne mereu o amintire vie;
  • Crăciun: Crăciunul este perioada din an care ne umple inimile de bucurie tuturor. Cadourile sunt o tradiție, iar personalizarea acestora le face mult mai speciale. Imprimă pe brățara din aur data, un simbol specific sărbătorii sau o urare cu „Crăciun fericit!”

Pentru bijuterii din aur și gravuri realizate exemplar, alege cu încredere Arjewels! Ai la dispoziție o gamă foarte variată, servicii de calitate și poți opta atât pentru cumpărături online, cât și în magazinul fizic.