Brian Cox cântărește asupra lui Meghan Markle, drama familiei prințului Harry

Brian Cox s-a întrebat dacă Meghan Markle și Prințul Harry se pot simți cu adevărat surprinși de problemele lor în curs cu familia regală.

În timpul unui interviu cu Haute Living New York, care a fost publicat miercuri, 15 martie, vedeta Succession, în vârstă de 76 de ani, a spus că Meghan, în vârstă de 41 de ani, avea „în mod clar” „ambiții” de a se alătura familiei regale înainte de a se căsători cu Harry, în vârstă de 38 de ani, în 2018.

„(Meghan a avut) visele din copilărie de a se căsători cu Prințul Fermecător și tot ceea ce vedem ca fantezie care ar putea fi viețile noastre în visele noastre”, a susținut Cox înainte de a se adresa rupturii ei cu socrii ei de peste iaz. „Nu poți intra într-un sistem în care cineva a fost deja antrenat să se comporte într-un anumit fel și apoi să te aștepți să se întrerupă. Adică, ea știa în ce se bagă.”

Câștigătorul Globului de Aur i-a apărat anterior pe Ducele și Ducesa de Sussex în mijlocul suișurilor și coborâșurilor lor cu familia regală, care au fost fani fascinanti de când cuplul s-a retras din rolurile lor principale în 2020.

„Nu cred că au inventat, nu cred că este fals”, a spus el pentru Good Morning Britain în decembrie 2022, menționând că el crede că Harry și Meghan au îndurat „ceva clar traumatizant” înainte de a alege să plece. „Cred că este adevărat și ar fi trebuit rectificat, dar nu a fost așa.”

Cofondatorii Archewell, care îi împărtășesc pe fiul Archie, în vârstă de 3 ani, și cu fiica Lili, în vârstă de 20 de luni, s-au mutat în California în 2020, după ce și-au părăsit rolurile seniori de membri ai familiei regale. Un an mai târziu, Palatul Buckingham a confirmat că decizia a fost luată definitivă.

Pe fondul tensiunii continue, Harry și Meghan și-au abordat fiecare experiențele din cadrul familiei regale. Ei au colaborat la o serie de documente Netflix în decembrie 2022, intitulată Harry & Meghan, care a apărut cu o lună înainte de memoriile-bombă Spare al CIO BetterUp.

Regina Elisabeta a II-a, Meghan Markle, Prințul Harry, Prințul William și Kate Middleton. Matt Dunham/AP/Shutterstock

În document, fosta actriță și-a amintit un moment emoționant când a plecat în Canada, pe fondul ieșirii regale a duo-ului.

„Părăsesem Abația Westminster și apoi asta a fost tot. A trebuit să merg la aeroport. Ne urcăm în avion. Și nu este pilotul – ci oricine este un fel de supraveghere a echipajului – și a venit și a îngenuncheat lângă scaunul meu și și-a scos pălăria. Îmi amintesc doar că m-am uitat la el și el a spus: „Apreciem tot ce ai făcut pentru țara noastră”, a detaliat ea în episodul din decembrie 2022.

Meghan a continuat: „A fost prima dată când am simțit că cineva a văzut sacrificiul (am făcut). Nu pentru propria mea țară. Pentru această țară, asta nu este a mea.”

La acea vreme, alumul Suits a discutat despre destrămarea când a sosit în America de Nord, adăugând: „Am aterizat și unul dintre paznicii noștri – care a fost cu H atât de mult timp și acești tipi erau atât de minunați – m-am prăbușit în brațele lui. . (Plangeam. Am spus: „Am încercat atât de mult”. El spune: „Știu că ai făcut-o. Știu că ai făcut-o, doamnă, știu că ai făcut-o. Am încercat atât de mult. Și aceasta este piesa care declanșează atât de mult pentru că spui: „Și încă nu a fost suficient de bun. Și încă nu te încadrezi.”

Sursa – www.usmagazine.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata