Brichete rumegus – iata 6 avantaje pe care sa le iei in considerare

22

Cand vine vorba despre brichete rumegus, exista cateva avantaje care vin la pachet odata cu acestea! Despre ce este vorba, mai exact? Iata 6 avantaje pe care ar trebui sa le iei in considerare cand esti in incertitudine si nu stii daca sa achizitionezi sau nu brichete rumegus.

Brichetele din rumegus au un continut foarte scazut de apa

Tu stiai acest aspect? Stiai ca brichetele din rumegus au un continut foarte scazut de apa? Ei bine, este foarte adevarat! Ba mai mult decat atat, putem vorbi si despre densitatea materialului, care dupa ardere, se modifica neconditionat. Astfel, prin diferite procese, printre care cel de uscare si presare, orice modele brichete rumegus ai alege, ele vor avea o cantitate foarte redusa de apa. Acest lucru nu doar ca faciliteaza aprinderea focului in soba si in semineu. Putem vorbi chiar si despre faptul ca brichetele sunt usoare, astfel ca, la un pret foarte redus, poti achizitiona o sumedenie de brichete rumegus. In urma arderii, si cenusa va fi mai putina, aproximativ 10% din cantitatea initiala specifica brighetei sau brichetelor pe care le-ai folosit.

Comparativ cu cantitatea de cenusa care ramane in urma arderii lemnelor, in jur de 50%, brichetele din rumegus se dovedesc a fi mult mai eficiente si mai practice.

Brichetele din rumegus sunt un combustibil ecologic

Fara dar si poate, se cunoaste faptul ca brichetele din rumegus sunt un conbustibil ecologic. Aceasta caracteristica se datoreaza in prealabil prelucrarii lemnului si a rasinoaselor care sunt folosite in procesul de finalizare a brichetelor. Opteaza si tu pentru un palet brichete rumegus. Vei gasi intr-un astfel de palet pana la 96 de pachete de brichete rumegus.

Cenusa brichetelor din rumegus nu trebuie aruncata

Daca in cazul arderii lemnelor, cenusa rezultata sfarseste de multe ori prin a fi aruncata, in cazul brichetelor din rumegus nu este cazul. Astfel, cenusa brichetelor din rumegus nu trebuie aruncata, ci folosita pentru plante, drept ingrasamant. Aceasta este plina de minerale si ca urmare are priprietatea de a fertiliza solul.

Puterea calorica a brichetelor din rumegus este mai mare decat cea mai lemnului

Expertii ne spun faptul ca puterea calorica a brichetelor din rumegus este mai mare decat cea a lemnului. Tu stiai acest aspect?

Brichetele din rumegus rezista mai mult

Cand spunem ca brichetele din lemn rezista mai mult, ne referim la faptul ca tot ceea ce inseamna brichete rumegus de pe Tomibena.ro vine la pachet cu o perioada mai mare de ardere fata de cea a lemnului, cocsului sau mangalului. Astfel, brichetele puse la dispozitie de catre Tomibena.ro nu sunt doar eficiente si usor de folosit, ci si rezistente.

Brichetele din rumegus pot fi depozitate oriunde

Atata timp cat sunt ferite de locurile cu umiditate ridicata, brichetele din rumegus pot fi depozitate oriunde, in orice spatiu, cu atat mai mult cu cat nu este nevoie de mult spatiu pentru a le depozita. Putin spatiu din magazie sau din camara este suficient pentru a le pastra in siguranta.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata