Care este confortul din apartamentele din zona Pipera?

De Jurnalul Național Actuale Construcţii 146 citiri
5 min citire
La întrebarea, De ce să alegi apartamente în Pipera? Este o idee bună să investești într-un apartament în zona Pipera? Care sunt principalele motive pentru care un apartament în Pipera este cea mai bună alegere!

Un răspuns concret, mai mult spațiu de locuit într-un apartament în zona Pipera.

Pentru cine este în căutarea unui apartament pentru familia sa, zona Pipera este cea mai bună opțiune. Fiind o zonă relativ recent dezvoltată, are suficient spațiu astfel încât apartamentul pe care îl alegi să aibă suprafața dorită, spațiu verde în jur, locuri de parcare, spații de depozitare.

Investiția își crește valoarea în timp

Zona Pipere este una dintre cele mai căutate și dorite zone din București. Indiferent dacă ești în căutarea unui apartament de lux, a unei case sau a unui apartament într-un complex rezidențial nou construit, aici este cea mai bună alegere. Zona Pipera este poziționată pe piață ca fiind una premium, iar investițiile imobiliare în această zonă se păstrează cel mai bine în timp: fie că vorbim de case, apartamente, terenuri, spații comerciale sau locuri de parcare. Prețurile imobilelor cresc de la an la an, iar zona este în continuă dezvoltare.

Apropiere de cele mai bune școli, zone de birouri, centre comerciale

În contextul socio-educaţional şi unul dintre principalele avantaje de a locui în zona Pipera este apropierea de cele mai bune școli din oraș. Cum educația copiilor este o prioritate, tot mai multe familii aleg să cumpere case în Pipera-Tunari, în apropierea Școlii Americane, a Școlii Britanice, a Școlii Olga Gudynn, a Școlii Germane, a Școlii Cambridge, unde distanțele pot fi parcurse pe jos. Școala Franceză, Școala Europeană, Avenor sau Aletheea sunt, de asemenea, la o distanță scurtă cu mașina.

Zona Pipera este, de asemenea, principalul centru financiar al orașului: majoritatea companiilor internaționale își au birourile în această zonă. Astfel, distanța până la locul de muncă poate fi parcursă în doar câteva minute cu mașina.

Iar cel mai important centru comercial din București – Băneasa Shopping City – se află în apropiere. În plus, locuitorii din zona Pipera-Voluntari au acces rapid la centrele comerciale de proximitate: Pipera Plaza, Strip Mall, Lemon Retail Park.

Acces rapid la natură

Din punct de vedere al avatajelor, pe lângă apropierea spațială de cele mai bune școli și de cele mai importante centre comerciale și financiare, zona Pipera-Tunari are și avantajul de a fi aproape de natură. Astfel, dacă îți cumperi o casă în Pipera sau un apartament într-un complex nou din Voluntari, ești la doar câteva minute distanță de Parcul Herăstrău, Parcul Privighetorilor sau Pădurea Băneasa.

De cele mai multe ori, ansamblurile rezidențiale de apartamente nou construite în Pipera sunt prevăzute cu o mulțime de spații verzi – curți private, spații verzi comune sau parcuri. Multe dintre blocurile de locuințe din Pipera au vedere spre lac, cu zone de promenadă amenajate.

Aspectul general al zonei

La capitolul construcţii, zona Pipera – Tunari s-a dezvoltat treptat, unitar. Construcțiile noi, de case sau blocuri de locuințe, au un aspect unitar, suficient spațiu comun, intrări private. Zonele rezidențiale sunt bine delimitate de cele comerciale, există suficient spațiu verde.

În același timp, zona Pipera-Tunari este una dintre cele mai liniștite și mai sigure zone din nordul capitalei, cu cea mai mică rată a criminalității.

Infrastructura zonei Pipera-Tunari

Din punct de vedere rutier, zona Pipera-Voluntari a fost dezvoltată recent, astfel încât să corespundă cerințelor actuale ale pieței: drumuri de acces ușor, locuri de parcare suficiente, mijloace de transport în comun.

În plus, zona Pipera-Voluntari oferă acces rapid la autostradă și la șoseaua de centură, dar și la DN1. Distanța până la cele două aeroporturi bucureștene poate fi parcursă în doar câteva minute cu mașina. Mai multe linii de autobuz din București și Voluntari circulă frecvent în zonă. Zona Pipera-Voluntari oferă, de asemenea, acces rapid la linia 2 de metrou.

Sursa – www.capital.ro

TAGGED: ,