Care este noua pasiune ascunsă a lui Bill Gates?

De Jurnalul Național Actuale Sport 103 citiri
3 min citire
Fondatorul Microsoft este un pasionat de calculatoare. Puțini știu însă, cum își petrece timpul liber. Implicat într-o nouă relație romantică, Bill Gates a dezvăluit o pasiune ascunsă pentru o activitate sportivă interesantă.

Bill Gates și cunoscuta pasiune pentru calculatoare

Bill Gates și-a croit un drum legendar în lumea afacerilor, după ce a fondat compania Microsoft. Succesul său nu a fost o lovitură de noroc, ci rezultatul cultivării abilităților sale încă de la o vârstă fragedă, susțin apropiații. La rădăcină a fost, printre altele, pasiunea imensă pentru calculatoare.

În ciuda faptului că era un elev de nivel mediu, Bill Gates a manifestat un entuziasm remarcabil pentru calculatoare. Această pasiune l-a determinat să studieze programarea, fapt ce l-a condus la punerea bazelor companiei Microsoft. Afaceristul crede că pasiunea este cheia succesului în orice domeniu.

 

Ce îi place fondatorului Microsoft să facă în timpul liber

Plăcerea lui Bill Gates de a lucra cu calculatoare nu mai este o noutate. Puțini știu însă, cum își petrece omul de afaceri timpul liber când nu este implicat în activități de natură profesională. Recent, fondatorul Microsoft a fost surprins de paparazzi într-un loc neașteptat.

Pe lângă imensa pasiune pentru calculatoare, Bill Gates este și un fan al tenisului. De-a lungul timpului el s-a implicat în activități de susținere a sportului și a promovat diverse campanii în această zonă. Puțini știau că filantropistul merge (de bună voie sau silit de situație) la meciuri sau turnee de tenis.

Astfel, la data de 14 martie 2024, Bill Gates a fost fotografiat urmărind meciul de tenis dintre Alexander Zverev (GER) și Carlos Alcaraz (ESP), din sferturile de finală ale turneului ATP din cadrul BNP Paribas Open jucat la Indian Wells Tennis Garden din Indian Wells, California.

La jocul dintre Jannik Sinner (ITA) și Jiri Lehecka (CZE) din sferturile de finală ale BNP Paribas Open de la Indian Wells Tennis Garden, fondatorul Microsoft a fost fotografiat alături de văduva fondatorului Oracle, Mark Hurd. Despre Paula Hurd se știe că este o pasionată de tenis.

Relația romantică pe care filantropistul o are cu văduva fostului CEO al companiei Oracle

Jurnaliștii străini susțin că miliardarul este într-o nouă relație romantică, după divorțul de Melinda Gates, ce a avut loc în 2021. Bill Gates s-ar întâlni cu Paula Hurd, alături de care s-a afișat la multe evenimente de profil înalt în ultimele săptămâni.

Relația dintre Bill Gates și văduva fondatorului companiei Oracle este cât se poate de serioasă. Cele mai recente rapoarte arată că fostul CEO Microsoft a luat prânzul împreună cu partenera lui și cei trei copii pe care îi are cu fosta sa soție, Melinda Gates.

Sursa – playtech.ro

TAGGED: ,