Care este programul daca te angajezi la un studio de videochat?

53

Ce inseamna program flexibil in videochat?

Te gandesti la angajare si ti-ai dori sa ai un job cu program flexibil, in care esti stapana pe timpul tau? Ti s-a intamplat vreodata sa nu ai dispozitia necesara pentru a lucra, insa nu ai putut face nimic in acest sens si ai fost nevoita sa mergi la job, desi s-a dovedit ca ai avut un randament scazut? Ei bine, exista domenii de angajare in care iti poti face singura programul, iar unul dintre cele mai bine platite dintre acestea este videochatul!

Majoritatea modelelor care aleg acest job locuiesc in Bucuresti si sunt inscrise la un program de studii. Pentru acestea, a avea un program flexibil, care sa le permita sa isi continue studiile in conditii corespunzatoare, este esential. Acest aspect trebuie discutat inca de la angajare, pentru ca toate partile sa fie informate. Majoritatea studiourilor de videochat ofera toata sustinerea din acest punct de vedere. Ideal este ca fetele sa se angajeze intr-un studio din Bucuresti amplasat in apropiere de punctele de interes si de centrul orasului. Astfel, le va fi foarte usor sa jongleze intre job si facultate.

Un program flexibil inseamna ca modelele aleg zilele din saptamana in care lucreaza, dar si numarul orelor lucrate intr-o anumita zi. La sfarsit, veniturile se calculeaza in functie de numarul de ore lucrate in total. Aceasta varianta este excelenta, deoarece le permite modelelor sa lucreze in functie de disponibilitate, dar si de dispozitie. Uneori, cand exista mai mult timp liber, modelul poate petrece mai multe ore in studio, pentru a isi suplimenta castigurile. Alteori, cand nu au dispozitia necesara, modelele aleg sa amane sesiunea de videochat. Acesta este un job in care zambetul si buna dispozitie sunt esentiale, insa modelele nu sunt roboti si au dreptul la timp liber, pe care si-l pot lua asa cum cred de cuviinta.

Poti sa iti desfasori programul de acasa?

Unele modele, mai ales cele care nu locuiesc in Bucuresti, lucreaza de acasa, iar acest aspect este stabilit de comun acord cu studioul. Totusi, trebuie sa stii ca pentru a face videochat ai nevoie de echipament tehnic de ultima generatie. Din cauza costurilor implicate, doar un studio profesionist de videochat iti poate pune la dispozitie un astfel de echipament. Este vorba despre un computer bun, conexiune stabila si rapida la internet, dar si o camera video cu rezolutie mare sau lumini de studio. Pe langa toate acestea, decorul din incapere este si el important. Intr-un studio de videochat, toate aceste lucruri iti sunt asigurate. Dupa angajare nu va fi necesar sa investesti din castigurile tale nici in echipament, nici in decor, iar avand in vedere ca aceasta investitie s-ar amortiza destul de greu, lucrul de acasa nu se justifica.

Dintre cele mai bune studiouri din Bucuresti, care ofera toate conditiile enumerate anterior, plus feedback si sprijinul necesar in timp real, iese in evidenta in mod pozitiv WOW Agency. Acest studio face angajari videochat Bucuresti pentru modele care isi doresc performanta in acest domeniu, punandu-le la dispozitie toate mijloacele necesare pentru a reusi. De la locatia exclusivista, in apropiere de centrul orasului Bucuresti, pana la conditiile excelente de lucru, training si sustinere, dar si castiguri considerabile, aceasta este cea mai buna alegere pentru fetele care se gandesc la angajare in domeniu. Cu un astfel de studio, niciun model nu va dori sa isi desfasoare programul de acasa. Dimpotriva! Fetele sunt nerabdatoare sa ajunga la studioul de videochat in functie de programul ales.

Cum influenteaza programul veniturile?

Atat programul, cat si locul in care se desfasoara activitatea unui model de videochat, sunt aspecte care influenteaza castigurile. De exemplu, un model care alege sa faca videochat de acasa va castiga mai putin cu minim 50% fata de fetele care aleg sa lucreze din studio. Explicatia este simpla: in studio exista o atmosfera placuta si acesta este locul in care fetele vin exclusiv pentru a lucra. Este la fel ca orice alt job in Bucuresti, la care se merge conform unui program. Productivitatea creste la studio, iar dovada sta in castigurile mai mari ale fetelor.

In ceea ce priveste programul, exista intervale orare in care castigurile sunt, intr-adevar, mai mari. Fluxul de utilizatori care acceseaza platformele de videochat este mai mare la anumite ore, la fel ca si timpul pe care il petrec acestia in camera de chat. De asemenea, castigurile depind si de fusul orar pe care aleg sa lucreze modelele. In timp ce in Romania este zi, in Statele Unite este noapte, iar modelele trebuie sa ia in calcul si acest aspect in momentul in care isi fac programul. Toate acestea se discuta in cadrul interviului de angajare, iar daca se incepe o colaborare studioul le ofera modelelor toata sustinerea necesara pentru a isi suplimenta veniturile, inclusiv prin sfaturi legate de programul ideal.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata