Care sunt expertii care te vor ajuta sa ai o nunta de neuitat?

27

Nu cunosti care sunt toti expertii care contribuie la reusita nuntii tale? Fotograf, catering, DJ, trupa cover…cu siguranta ii stii pe cei mai folositi insa sunt si unii la care poate nici macar nu te-ai gandit. Iata care sunt expertii care se vor asigura ca vei avea o nunta de neuitat.

Formatie nunti

Muzica live asigurata de o formatie nunti cunoscuta este criteriul care face diferenta dintre o petrecere de nunta la care toata lumea danseaza pe ringul de dans si o petrecere la care invitatii petrec mai mult timp pe afara sau stand la masa. Cheia distractiei pentru orice petrecere este fara doar si poate muzica. Atunci cand alegi sa apelezi la serviciile pe care o formatie nunti le ofera alegi sa oferi invitatilor care au ales sa iti fie alaturi in cea mai importanta zi a vietii tale de cuplu multa voie buna.

Videograful

Daca in ziua de azi 80% din miri opteaza pentru un fotograf profesionist, doar 10% din ei aleg un videograf pentru a imortaliza una din cele mai frumoase zile din viata. Cel mai adesea, pentru unii fotograful este prioritar dupa care videograful, daca se mai incadreaza in buget. Trebuie sa intelegi ca un videograf ofera o prestatie diferita de cea a fotografului. Rezultatul este o compilatie cu cele mai frumoase momente, un veritabil reportaj care iti povesteste nunta.

Decoratorul/wedding designer

Chiar daca bugetul tau este mai restrans, sa apelezi la un decorator se dovedeste a fi o idee excelenta. Din lipsa de timp sau de creativitate, a apela la un decorator iti asigura un rezultat pe masura asteptarilor. Scopul sau este acela de a crea o atmosfera unica. 

Un animator care sa se plieze pe tema ceremoniei si pe cerintele mirilor

Ar trebui sa ai in vedere angajarea unui animator pentru nunta ta daca iti doresti sa ai o nunta de neuitat. Magie, spectacol, animatie foto sau video, jocuri de echipa…exista de toate pentru toate gusturile si personalitatile. Facand apel la un astfel de prestatar vei reusi sa oferi o nota personala suplimentara nuntii tale. In general, animatiile sunt apreciate de toti invitatii, atat de cei mici cat si de cei mari.

Ofiterul de ceremonii

Cereomonia laica, total libera si neavand nicio valoare  juridica este din ce in ce mai cautata de miri. Un ofiter de ceremonii reuseste sa capteze atentia tuturor invitatilor, sa vorbeasca despre povestea de iubire dintre cei doi miri intr-un mod cat se poate de natural si sa le retranscrie in mod perfect emotiile celor doi miri. Tulburator si emotionant totodata.

Wedding planner

Cu alte cuvinte, seful de orchestra al intregii ceremonii. Fara ajutorul acestuia, nu ai de ales decat sa le ceri ajutorul persoanelor apropiate, familieisi unii risca sa rateze astfel momente importante. Wedding planner-ul este un actor cheie pentru ca fiecare detaliu imaginat sa fie in mod perfect pus in scena. Va duce la bun sfarsit toate sarcinile pe care i le incredintezi, asigura buna desfasurare a ceremoniei si se ocupa de situatiile neprevazute in cazul in care acestea apar.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata