Cât costă o casă în complexul rezidențial al fiicei lui Gigi Becali, Alexandra?

De Jurnalul Național Actuale 312 citiri
4 min citire

Inrolare trafic.ro
Afacerile lui Gigi Becali, latifundiarul din Pipera, merg cât se poate de bine. Încă din perioada pandemiei, Becali a reușit să dezvolte noi proiecte imobiliare, dar de care astăzi se ocupă fiica sa, Alexandra și soțul acesteia. Astfel, cât costă o casă în complexul rezidențial al fiicei lui Gigi Becali?

Gigi Becali și investițiile în zona imobiliară

După ce ani de zile a reușit să cumpere foarte multe terenuri în zona Pipera, din Capitală, Gigi Becali a înțeles că se fac bani frumoși din imobiliare. Astfel că a început să investească în diferite proiect imobiliare, fie rezidențiale, fie industriale, iar astăzi afacerile îi merg extrem de bine.

Încă din anul 2021, când încă eram în pandemie, Gigi Becali investea într-un proiect imobiliar rezidențial, în care își atrăgea și pe fiicele sale, pe Alexandra și Theodora. De altfel, unul din ginerii latifundiarului, Mihai Theodor Mincu, a fost văzut des în acea perioadă alături de socurul său pe șantierele unde se construiau imobilele.

 

Fata mijlocie a latifundiarului, Alexandra, se pare că a înțeles cum se derulează genul acesta de faceri, fiind implicată în mod direct într-unul din proiecte, fiind vorba de case care au prețuri extrem de ridicate.

Cât costă o casă în complexul rezidențial al fiicei lui Gigi Becali?

Recent, conform unor declarații date de latifundiar, s-a aflat cât costă o casă în complexul rezidențial al fiicei lui Gigi Becali, iar prețul nu este unul ieftin:

„Eu văd că evreii cumpără în România. Mi-a zis ginerele meu: „Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case”. „Cum a cumpărat?”. „A zis că se mută el și cu încă zece familii, prieteni din Israel”.

E 400.000 de euro o casă. Înseamnă că a dat vreo 4 milioane de euro. Păi și atunci dacă eu văd asta? Când investesc evreii undeva mai există criză acolo? Ei vor apăra Israelul cu orice risc.

Uite că se mută la noi. Deci unde e criza? Vin 30 de milioane de euro din drepturile TV”, a completat Gigi Becali, citat de Fanatik.

Cât costă o casă în complexul rezidențial al fiicei lui Gigi Becali, Alexandra. Preţurile nu sunt pentru oricine

 

Fiica latifundiarului are și probleme cu insolvența

Deși se vând apartamentele și casele construite prin intermediul firmei Alexandrei, fiica mijlocie a latifundiarului, se pare că există și ceva probleme financiare. Conform unor informații dintr-un dosar publicat pe site-ul Tribunalului București, fiica patronului FCSB se pare că are probleme cu insolvența, ca urmare a nenorării unei datorii de aproximativ 50.000 de euro către o terță parte, pesoană juridică care a și cerut în instanță insolvența firmei deținute de Alexandra.

 

Dosarul era depus în ianuarie anul curent, iar primul termen, conform datelor, este pe 23 mai 2024. Rămâne de văzut dacă va scăpa de acest litigiu și dacă firma deținută de Alexandra își va continua activitatea, având în vedere că la acest moment are în derulare câteva proiecte imobiliare în zona de nord a Capitalei.

Sursa – playtech.ro