Cât costă să faci Revelionul în hotelul de pe litoral al lui Gică Hagi?

De Jurnalul Național Actuale Turism 236 citiri
4 min citire

Inrolare trafic.ro
 

Gheorghe Hagi, una dintre personalitățile marcante ale fotbalului românesc, nu se remarcă doar pe terenul de fotbal, ci și în industria ospitalității. Cei care doresc să încheie anul într-un mod luxos au opțiunea de a petrece Revelionul la hotelul lui Gică Hagi, însă luxul vine la un preț pe măsură.

Noaptea dintre ani, petrecută la hotelul lui Gică Hagi

Faimosul antrenor și fost jucător a transformat hotelul său de pe litoral într-o destinație exclusivistă pentru cei care caută o experiență de neuitat pentru noaptea dintre ani. Cu toate acestea, generozitatea buzunarului este pusă la încercare, deoarece suma solicitată pentru această ocazie specială nu și-o poate permite oricine.

Deși litoralul rămâne o alegere atrăgătoare pentru cei care își doresc să sărbătorească Revelionul la malul mării, oferta hotelului Yaki se remarcă prin eleganță și servicii de înaltă calitate.

Chiar și așa, această experiență premium vine cu un cost semnificativ, iar cei care își doresc să se bucure de atmosfera aparte oferită de acest hotel, vor trebui să investească generos în această experiență memorabilă.

Ce se stie despre hotelul Yaki

Încă din anul 1999, Hagi deține hotelul de patru stele Yaki, de pe litoralul românesc, în stațiunea Mamaia. Acesta oferă servicii de calitate, iar prețurile pentru o noapte de cazare reflectă acest standard înalt.

În acest sens, despre reputația hotelului lui Hagi ca destinație de top, se spune că aduce o notă de lux în oferta de pe litoral, însă doritorii trebuie să fie pregătiți financiar pentru a experimenta confortul și serviciile oferite.

Astfel, proprietatea lui Gică Hagi de pe litoralul românesc, cunoscută sub numele de Hotelul Iaki, se distinge nu doar prin facilitățile sale, ci și prin denumirea specială care reflectă legătura profundă cu familia sa, numele său Iaki fiind inspirat după numele copiilor sportivului, respectiv, Ianis și Kira.

 

Cât costă să petreci Revelionul la hotelul Iaki

Hotelul Iaki, situat la doar 20 de metri de plaja din Mamaia, devine o destinație de excepție pentru turiștii în căutare de rafinament și relaxare. Cu un acces gratuit la o piscină sezonieră în aer liber, un restaurant sezonier cu terasă de vară și un restaurant deschis pe tot parcursul anului, această proprietate oferă o varietate de opțiuni pentru a satisface gusturile diverse ale oaspeților săi.

Cu un total de 122 de camere și o capacitate de cazare pentru până la 244 de persoane, Hotelul Iaki răspunde cu atenție la nevoile oaspeților săi. Fiecare cameră este dotată cu facilități moderne, inclusiv aer condiționat, minibar și TV prin cablu, asigurând un sejur plăcut și confortabil.

De asemenea, hotelul impresionează prin facilitățile sale de wellness, oferind un centru spa elegant cu piscină interioară, saună, cadă cu hidromasaj, zonă de fitness și dușuri speciale. Pentru evenimente și conferințe, o sală mare este disponibilă în incinta hotelului.

Aşadar, având în vedere tot confortul creat în timp de marele sportiv, trebuie să știi că, cei care își doresc să petreacă Revelionul la hotelul lui Gică Hagi vor avea de plătit 1520 de lei pentru două nopți de cazare, în perioada 30 decembrie – 1 ianuarie.

 

Sursa – playtech.ro