Cât costă să te cazezi la hotelul lui Cristi Borcea de la mare?

De Jurnalul Național Actuale Turism 179 citiri
5 min citire
 

Mihaela, fosta jumătate a lui Cristi Borcea, vorbeşte despre programul zilnic al unui manager de hotel.

„Petrec mult timp din vară, la hotel, și printre cei de la recepție și printre cei care asigură bunul mers al lucrurilor indiferent de zona în care fiecare e responsabil, fie ea bucătărie sau zona de plajă. Altfel nu poți fi performant!”.

Cât costă să stai în hotelul lui Cristi Borcea de la mare.

Mihaela Borcea: „Mă implic foarte mult”

Mihaela Borcea, cunoscut antreprenor în lumea turismului, e de părere că sezonul estival 2023 va fi unul de succes.

Cea care manageriază Hotelul Pam Beach Resort & Spa din Olimp și fosta parteneră de viață  a lui Cristi Borcea a explicat că muncește zilnic și câte opt ore sau chiar mai bine pentru a reuși să rămână conectată la bunul mers al afacerii sale.

Mihaela Borcea controlează afacerea cu hotelul

„Mă implic foarte mult în viața hotelului pe care-l conduc. Sunt alături de colegi, dar și de clienți.

Așa-mi și petrec mult timp din vară, la hotel, și printre cei de la recepție și printre cei care asigură bunul mers al lucrurilor indiferent de zona în care fiecare e responsabil, fie ea bucătărie sau zona de plajă.

Mă implic foarte mult, fiindcă altfel nu poți fi performant!”, a declarat Mihaela Borcea.

 

Ea se arată foarte mândră de munca sa și a echipei sale și susține că afacerea sa e deschisă tuturor românilor care vor să petreacă câteva zile de neuitat  la mare.

„Avem prețuri pentru toate buzunarele și în extrasezon, dar și în lunile iulie și august, atunci cânt toată lumea caută un loc la mare, de ani buni”, adaugă ea.

Cât costă închirierea unui apartament

Prețul unui apartament la hotelul Mihaelei Borcea este în luna iunie de 1.110 de lei, pentru o perioadă de minim trei nopți. Este vorba despre doi adulți, dar eventual și de copiii cu vârstă de până la 12 ani, pentru care nu se cer costuri suplimentare.

Dacă se dorește un pat suplimentar, atunci prețul costă cu 25% mai mult. De asemenea, taxa pe stațiune, în valoare de cinci lei per zi, e plătită separat de fiecare client, la recepție.

Mai există și un alt avantaj, pentru clienții care doresc să aibă un sejur la mare alături de animalul de companie preferat, dar care vor trebui să adauge încă 20 de procente la costul total al sejurului.

Mai dă câte o fugă acasă, după haine de schimb

”Vara dau rar câte o fugă pe acasă, prin București, dar pentru haine de schimb. Atunci când rămân fără nimic în garderoba personală, știu că e semnalul ca să mai fug un pic p-acasă. Dar revin foarte repede!”, mai spune aceeași Mihaela Borcea.

Care, spre deosebire de noi, ceilalți, atunci când vorbește despre petrecerea concediului, susține că gândul nu-i zboară niciodată la litoralul românesc.

„Ăsta e și unul dintre motivele pentru care aleg să-mi petrec concediile în străinătate. Sau la munte. Sau cum a fost foarte recent acum, cu sărbătoarea gemenilor mei. Atunci mă detașez oarecum de viața mea profesională. Dar niciodată prea pentru mult timp!”, conchide ea.

Pentru ea, concediul nu înseamnă a merge pe litoralul Mării Negre

Gemenii Mihaelei și a lui Cristi Borcea, Angelo Mihai și Antonia Melissa, au împlinit recent 20 de ani. Mama lor le-a organizat o petrecere pe cinste în Grecia, dar numai jumătate dintre membrii familiei au fost prezenți, din diverse motive.

„Petrecem în Grecia cu băiatul. Fata e în America, acolo studiază. Nu avea cum să vină. O pupăm de la distanță, pe chat. O vom sărbători cu un tort, în lipsă. Tatăl său l-a sărbătorit deja în București. Acum e cu mama. Eu îi voi face o petrecere-surpriză. Și ceva bănuți, ca și cadou.

Pentru că acum e mare. Noi vrem ca toți copiii noștri să aprecieze fiecare lucru pe care-l primesc. Nu suntem chiar singuri aici. Am ales și un dress cod pentru această petrecere care trebuie respectat”, a explicat Mihaela Borcea la momentul respectiv, pe rețelele de socializare.

Sursa – playtech.ro