Ce fel de cadouri să faci ca femeie celei mai bune prietene ale tale?

24

Nu este ceva neobișnuit ca femeile să-și dăruiască una alteia bijuterii cu însemnătate, precum coliere cu inimi frânte care alăturate alcătuiesc un pandantiv complet, “brățări ale prieteniei” făcute din tot felul de materiale textile sau inele care își schimbă culoarea în funcție de starea de spirit a purtătoarei. Dar odată cu înaintarea în vârstă, gusturile devin din ce în ce mai rafinate și chiar dacă este vorba de o prietenă din copilărie, atunci când vrei să-i dăruiești o bijuterie de care să fii convinsă că o va îndrăgi, este bine să pui ceva mai mult suflet și efort în documentare.

 

Familiarizează-te cu preferințele prietenei tale!

 

Dacă amândouă a-ți lăsat deja în urmă adolescența și poate chiar și prima tinerețe, nu mai este potrivit să-i dăruiești prietenei tale accesorii copilărești, ci bijuterii adevărate care să se potrivească cu stilul și gusturile sale. Încearcă să afli care este metalul preferat al celei mai bune prietene ale tale, precum și culoarea acestuia. Dacă în general, când vă întâlniți, are o ținută casual și nu poartă bijuterii, îți poți face totuși o idee cu privire la culoarea și materialul accesoriilor ei preferate judecând după părțile metalice ale hainelor, genților sau pantofilor pe care le poartă. Catarama curelei sau pur și simplu un ornament metalic de pe poșetă sau pantof îți poate da un indiciu suficient de bun.

 

Dăruiește seturi de bijuterii pentru a merge la sigur

 

Alegând unul din nenumăratele seturi pentru femei de la dargen.ro poți fi sigură că faci un cadou potrivit celei mai bune prietene ale tale. Dacă îi plac bijuteriile, se va simți extrem de norocoasă primind nu doar una, ci două accesorii în același timp, iar dacă nu are încă un arsenal atât de bine dotat, dăruindu-i un set, îi iei de pe cap grija asortării. În plus, majoritatea bijuteriilor arată mai bine purtate la set decât singure, ieșind astfel mai ușor în evidență.

 

Ce fel de bijuterii să dăruiești în funcție de personalitate?

 

Bijuteriii cu diamante pentru o fire sensibilă

 

Dacă cea mai bună prietenă a ta este o fire sensibilă și atentă la sentimentele celor din jur, ei i se potrivesc cel mai bine diamantele. Cu o strălucire la fel de delicată ca și personalitatea ei, brățările sau cerceii cu diamante scot la suprafață tot ce este mai frumos la sufletul unei persoane tandre.

 

Brățări chakra pentru persoanele profunde

 

Dacă prietena ta este o persoană cu o pasiune aparte pentru misticism și caută mereu să înțeleagă sensul lucrurilor din jurul ei și al vieții în general, atunci cu siguranță se va bucura de un set de brățări chakra din pietre magnifice, de o culoare extraordinară și cu înțelesuri profunde.

 

Brățări negre pentru femeile misterioase

 

Negrul place tuturor și se potrivește la orice mai ales atunci când este vorba de accesorii. De aceea, dacă ai o prietenă ale cărei preferințe cromatice nu le cunoști atât de bine pe cât ți-ai dori, nu ezita să-i dăruiești brățări negre, mai ales la set. De pe site-ul dargen.ro găsești cele mai frumoase modele de brățări din oțel inoxidabil și pietre de o calitate extraordinară care aduc un plus de stil și rafinament oricărei ținute.

 

Coliere cu pandantive feminine pentru cele puternice

 

Dacă până acum prietena ta cea mai bună a fost pentru tine un stâlp de sprijin care te-a ajutat să treci prin multe în viață, înseamnă că ea este o femeie puternică, gata să se sacrifice oricând în numele loialității. Iar femeilor puternice și cu o personalitate greu de zdruncinat, li se potrivesc cel mai bine colierele cu pandantive feminine, ce contrastează într-un mod foarte elegant cu trăsăturile de caracter ale purtătoarei și îi scot în calitățile ce o definesc ca femeie.

 

Pietre semiprețioase pentru femeile sofisticate

 

Pentru o prietenă pasionată de modă, trenduri și stil, nimic nu poate fi mai potrivit decât un accesoriu valoros, cu pietre semiprețioase. Femeile care pun un accent deosebit pe imaginea lor, apreciază accesoriile de calitate, lucrate manual și din materiale rare, pe care nu le poți vedea chiar oriunde și care se remarcă prin bun gust și originalitate.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata